Spolno zadovoljuje nedonošenega idiota, vse ostale funkcije so potem otročje lahko dosegljive....Od dneva nula nimate odgovora na najbolj enostavno in preprosto vprašanje. Kakšno funkcijo uradno opravlja flodruša. Vse ostalo je megla. In fajtanje toplega lufta.
g. jello, poglejte, v okviru moje osnovne profesije bi vam lahko marsikaj svojstvenega napisal, no, če smo natančni, ne samo vam, ampak tudi kakšnemu drugemu razpravljalcu v tej temi o prvenstvenih vzgibih vašega sodelovanja v teh debatah, ampak, to ni moj namen sodelovanja in recimo temu bolj plastično, naloga.Od dneva nula nimate odgovora na najbolj enostavno in preprosto vprašanje. Kakšno funkcijo uradno opravlja flodruša. Vse ostalo je megla. In fajtanje toplega lufta.
OMGg. jello, poglejte, v okviru moje osnovne profesije bi vam lahko marsikaj svojstvenega napisal, no, če smo natančni, ne samo vam, ampak tudi kakšnemu drugemu razpravljalcu v tej temi o prvenstvenih vzgibih vašega sodelovanja v teh debatah, ampak, to ni moj namen sodelovanja in recimo temu bolj plastično, naloga.
Za lažje dojemanje, kaj vam hočem povedati, vam bom izpostavil nekaj oznak, ki so se vam in drugim tukajšnjim aktantom zapisale v vaših sestavkih in ki se tičejo neke osebe, popolnoma irelevantne osebe, ki nima nobene zveze z aktualno politiko, o kateri naj bi tukaj tekla debata. Te oznake so "flodruša, priležnica, Tinka, delavka" ipd.
Seveda skoraj vsi vemo, za katero osebo se gre, tudi brez navajanja imena, ker smo dnevno zasuti s tem od strani rumenih in pogrošnih medijev .
Zato pa vam in drugim deležnikom v debatah priporočam, da se o tej osebi , njenem delovanju in domnevnih "funkcijah", ki naj bi jih imela, obrnete na zgoraj omenjene "medije", ker vam jaz enostavno ne morem postreči s temi "informacijami", ki vas in druge sodelujoče očitno prvenstveno zanimajo, ker, kot še enkrat ponavljam, o teh zadevah ne vem nič, me tudi ne zanimajo in so absolutno nepomemne za dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje.
lp Alex
Na koncu se pa še elegantno zlaže. Tinca se še kako vtika v dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje. Zato je edino pravilno, da jo javnost opazuje.o teh zadevah ne vem nič, me tudi ne zanimajo in so absolutno nepomembne za dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje.
LP Aleks, pa ti je še mal nos zrasel. Vem za vsaj 5 sestankov ko je tekla beseda o novi zakonodaji, odstrelih divjadi pa še kje, kjer je bila Tinca prisotna, pa nihče ne ve zakaj....g. jello, poglejte, v okviru moje osnovne profesije bi vam lahko marsikaj svojstvenega napisal, no, če smo natančni, ne samo vam, ampak tudi kakšnemu drugemu razpravljalcu v tej temi o prvenstvenih vzgibih vašega sodelovanja v teh debatah, ampak, to ni moj namen sodelovanja in recimo temu bolj plastično, naloga.
Za lažje dojemanje, kaj vam hočem povedati, vam bom izpostavil nekaj oznak, ki so se vam in drugim tukajšnjim aktantom zapisale v vaših sestavkih in ki se tičejo neke osebe, popolnoma irelevantne osebe, ki nima nobene zveze z aktualno politiko, o kateri naj bi tukaj tekla debata. Te oznake so "flodruša, priležnica, Tinka, delavka" ipd.
Seveda skoraj vsi vemo, za katero osebo se gre, tudi brez navajanja imena, ker smo dnevno zasuti s tem od strani rumenih in pogrošnih medijev .
Zato pa vam in drugim deležnikom v debatah priporočam, da se o tej osebi , njenem delovanju in domnevnih "funkcijah", ki naj bi jih imela, obrnete na zgoraj omenjene "medije", ker vam jaz enostavno ne morem postreči s temi "informacijami", ki vas in druge sodelujoče očitno prvenstveno zanimajo, ker, kot še enkrat ponavljam, o teh zadevah ne vem nič, me tudi ne zanimajo in so absolutno nepomembne za dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje.
lp Alex
Ja nič, potem pa lahko podam samo ugotovitev, ki je- zakaj zaboga potem o teh stvareh sprašujete mene, če ste že očitno sami najbolje poučeni, vam je vse jasno in vam je to glavna preokupacija? zaznavam kanček shizofrenije, če se lahko previdno izrazim.LP Aleks, pa ti je še mal nos zrasel. Vem za vsaj 5 sestankov ko je tekla beseda o novi zakonodaji, odstrelih divjadi pa še kje, kjer je bila Tinca prisotna, pa nihče ne ve zakaj....
No ve se zakaj, ne ve se pa kaj je imela tam počet.
g. jello, poglejte, v okviru moje osnovne profesije bi vam lahko marsikaj svojstvenega napisal, no, če smo natančni, ne samo vam, ampak tudi kakšnemu drugemu razpravljalcu v tej temi o prvenstvenih vzgibih vašega sodelovanja v teh debatah, ampak, to ni moj namen sodelovanja in recimo temu bolj plastično, naloga.
Zato pa vam in drugim deležnikom v debatah priporočam, da se o tej osebi , njenem delovanju in domnevnih "funkcijah", ki naj bi jih imela, obrnete na zgoraj omenjene "medije", ker vam jaz enostavno ne morem postreči s temi "informacijami", ki vas in druge sodelujoče očitno prvenstveno zanimajo, ker, kot še enkrat ponavljam, o teh zadevah ne vem nič, me tudi ne zanimajo in so absolutno nepomembne za dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje.
lp Alex
Ljubček, pojma nimaš, kaj je shizofrenija. Ne uporabljaj pretežkih besed.Ja nič, potem pa lahko podam samo ugotovitev, ki je- zakaj zaboga potem o teh stvareh sprašujete mene, če ste že očitno sami najbolje poučeni, vam je vse jasno in vam je to glavna preokupacija? zaznavam kanček shizofrenije, če se lahko previdno izrazim.