Planet Golob

netko

Guru
25. jul 2007
7.131
2.452
113
No, si vsaj priznal, da je to oseben pogled, očitno še posebej na določene obsojence.
Žalostno je, da imaš na to nek oseben pogled in po svoje gledaš na sistem in državo, od katere vlečeš denar. Ne bi pa rekel, da sistem mora tako funkcionirati-mogoče v para-sistemu, ki se ga nekateri gredo...
Zdaj pa naprej jokaj zaradi klim, ki so po tvoje največji problem v sistemu.
Svobodnjak je primer novega pristopa oz politikov, ki imajo višje standarde... razumejo in znajo pa itak nič, smilijo se mi njihovi volilci nasedli so nesposobnjakovičem, ki po vrhu vseha še komunicirajo ne tako kot so obljubljai da bodo

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.771
8.171
113
No, si vsaj priznal, da je to oseben pogled, očitno še posebej na določene obsojence.
Žalostno je, da imaš na to nek oseben pogled in po svoje gledaš na sistem in državo, od katere vlečeš denar. Ne bi pa rekel, da sistem mora tako funkcionirati-mogoče v para-sistemu, ki se ga nekateri gredo...
Zdaj pa naprej jokaj zaradi klim, ki so po tvoje največji problem v sistemu.
Ne, problem v sistemu ste ljudje kot si ti - laznivci. NAjprej sam postavis trditev, ko te demantiram pa trdis da so zame problem klime. Niso, vecino casa nisem v pisarni ki mi je dodeljena. Tako da moja storilnost ni nic spremenjena zaradi odsotnosti klime. Samo ne lagat da jo imam.

V lanskem letu sem placal vec davkov kot je bila moja placa. Tko da sem (najverjetneje za razliko od tebe) neto vplacnik v proracun drzave, ki jo uspesno sabotirate ze tri leta.

• Všeč mi je
Reactions: nacek

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
520
-3.492
28
Ne, problem v sistemu ste ljudje kot si ti - laznivci. NAjprej sam postavis trditev, ko te demantiram pa trdis da so zame problem klime. Niso, vecino casa nisem v pisarni ki mi je dodeljena. Tako da moja storilnost ni nic spremenjena zaradi odsotnosti klime. Samo ne lagat da jo imam.

V lanskem letu sem placal vec davkov kot je bila moja placa. Tko da sem (najverjetneje za razliko od tebe) neto vplacnik v proracun drzave, ki jo uspesno sabotirate ze tri leta.
Ne, očitno si si ti naredil problem-zdaj ne vem, a se delaš neumnega, a si res neumen, ali si tako zelo ozko omejen in nerazgledan ipd, da ne dojameš, da tista moja "trditev" o klimi ni bila direktna trditev, ampak sopomenka za tvoje stanje, ki ga izražaš napram sedanj vladi in delu, ki ga opravlja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.771
8.171
113
Ne, očitno si si ti naredil problem-zdaj ne vem, a se delaš neumnega, a si res neumen, ali si tako zelo ozko omejen in nerazgledan ipd, da ne dojameš, da tista moja "trditev" o klimi ni bila direktna trditev, ampak sopomenka za tvoje stanje, ki ga izražaš napram sedanj vladi in delu, ki ga opravlja.
Sej ves... ko ne gre z dejstvi se pa zacne relativizacija. Nastudiraj kaj pomeni beseda "sopomenka", ker tezko trdis da je opis mojega stanja trditev da sedim v klimatiziranem prostoru.

Da pa ti osvezimo spomin:
- vas notranji minister se ima vsak mesec novo afero, ko se pa ustrasi pa takoj spremeni mnenje (lastnim varnostnikom je ukinil dnevnice, ko se je to razvedelo so jih dobili nazaj)
- vas omiljeni ljubljeni vodja predlaga gospodarstvu naj raje posluje na hrvaskem
- ministre vam menja njegova prileznica
- ljudje kot si ti agitirate po forumih in zraven lazete tok da vam nosovi rastejo s hitrostjo zvoka
- drzavljani placujejo privat zdravnike ker v javnem zdravstvu ne pridejo na vrsto, vi skusate zdravnike izgnati iz drzave in so za vas razredni sovrazniki
- avgusta bo dve leti od poplav, zgradili niste niti ene nadomestne hise - vas omiljeni guru je napovedal da imate kapaciteto 100 na mesec
- iz denarja namenjenega za poplave ste kupili razpadajoc objekt na litijski
- vas omiljeni guru tala pozicije v zameno za en vikend na morju

Zdej pa alinejo po alinejo pa se razmisljaj kako se unicit drzavo, ki pa tebe dejansko futra - ce ne drugace skozi hrano na vsakoletnem festivalu svobode.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.771
8.171
113
Nisem ti predlagal pisanja sestavka. Jaz ti predlagam, da sam pri sebi premlevas alineo po alineo in poglobljeno razmislis kako bi se se lahko unicilo drzavo. NE rabis nic pisat, sam nared to pri sebi preden spet politicne pamflete tu gor objavljas.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.722
10.069
113
Nima smisla, sem napisal daljši sestavek pa vidim, da bi bila objava brez haska.
Na kero alinejo si našel odgovor? Poizkusi odgovorit na eno po eno. Pa začni z nadomestnimi hišami.

Ti pa dodam še eno. Zakaj priležnica minira odstrel medvedov? Počas je v tem smislu vrag odnesel šalo in samo vprašanje časa je, kdaj bodo smrtne žrtve tega nedopustnega vtikanja v stroko. Še Janez si kaj takega ni/ne bi upal, pa ima kar dolgo brado v tem.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
520
-3.492
28
Oz, da dopolnim-čeprav te v RL ne poznam, ne vem, v kateri pisarni se potiš(ali pa ne) in me to tudi ne zanima, se mi zdi ,da si dober policist /kriminalist ipd, zagotovo je tvoje delo na visokem nivoju in to je najbolj važno- ampak, politično si pa na nivoju branjevk oz. razpravljalcev za šanki in to me edino moti pri tvoji sliki.:)

Pa davki ja- o tem si že pomoje nekoč pisal, pa raje ne bi več o tem.

• Haha
Reactions: jest5

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.575
11.636
113
kod Džej-Zija
Na kero alinejo si našel odgovor? Poizkusi odgovorit na eno po eno. Pa začni z nadomestnimi hišami.

Ti pa dodam še eno. Zakaj priležnica minira odstrel medvedov? Počas je v tem smislu vrag odnesel šalo in samo vprašanje časa je, kdaj bodo smrtne žrtve tega nedopustnega vtikanja v stroko. Še Janez si kaj takega ni/ne bi upal, pa ima kar dolgo brado v tem.
Smo videli, kako zabavno se je vtikala v nutrije. Medvedki pa tudi tako luštno zgledajo iz zlate kletke sredi Ljubljane. Čakam, da se še tja zažene in začne medvedko z mladiči objemat.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
520
-3.492
28
Alineje? Ne pozabit.
g.@kalbo, res nimam časa in volje, da bi zdaj vsakemu razlagal, kaj in kako ter koliko je resnice v teh domislicah, ki so se porodile v času pitja piva s prijatelji, oz.ob drugih prilikah, recimo ob gledanju raznoraznih TV programov, ker tudi jaz ne vem vse, raje bom rekel, da ne vem nič o teh tračarijah, ki jih servirajo ljudem tisti, ki od tega živijo. Mislim, da so najpomembnejša vprašanja dostojno pojasnjena s strani vlade in resnih medijev, ki to prenesejo (ki pa jih ni veliko), pa tudi jaz vam občasno postrežem z novicami, ki pa jih nekateri vzamete, kot jih pač hočete.

• Haha
Reactions: jest5