Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.648
9.986
113
Bolj učinkovito bi bilo, če bi končno pričelo delovati izdajanje dovoljenj in vseh možnih soglasij za gradnjo, kot pa da bomo vsi plačevali višje davke in prispevke, da bo peščica prišla do novega stanovanja. Mnogi investitorji imajo pripravljene projekte, vendar zaradi ovir na strani državnih organov ne morejo pričeti z gradnjo. In Golob je seveda presenečen, zakaj tak padec kazalcev v gradbeništvu.

Kolikor vem si boste letos izposodili več kot 4 milijarde evrov, ki jih bodo odplačevale prihodnje generacije.
In pred Golobom je bilo pa kaj lažje do gradbenega dovoljenja. Vsak naslednji kljukec zadevo samo še dodatno zakomplicira. Golobovi niso nobena izjema, tvoj Idol pa tudi ne.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.651
17.025
113
In pred Golobom je bilo pa kaj lažje do gradbenega dovoljenja. Vsak naslednji kljukec zadevo samo še dodatno zakomplicira.
Pa saj ravno v tem je fora - golobnjak se hvali s populizmi glede gradnje v (zdaj že kar daljni, 10 let odmaknjeni) prihodnosti, realizacija je pa na nuli namesto, da bi kaj naredil glede samih postopkov kar bi bilo lažje, hitreje pa še dobrodošlo za mnogo več ljudi kot tistih nekaj tisoč, ki se bodo nekoč morda lahko vselili v svobodnjaška stanovanja

Golobovi niso nobena izjema, tvoj Idol pa tudi ne.
Erikson je janšist? Od kdaj pa to?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.648
9.986
113
Glede prvega so se vsi od prvega do zadnjega populistično hvalili, kako bodo skrajšali postopke, pa je vsak samo sproduciral nove zakone, sistemsko pa spremenil nič. Najjača je bila ravno Černačeva uredba. Delam to že 25 let in je vsako leto, oziroma z vsako zakonodajo prej slabše kot boljše.
Glede drugega pa samo :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

erikson

Guru
25. avg 2007
23.301
7.051
113
Zdaj veste, zakaj so trošarine dvignili samo na pivo.

svoboda vino v telovadnici.png

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Kamele0N in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.651
17.025
113
Glede prvega so se vsi od prvega do zadnjega populistično hvalili, kako bodo skrajšali postopke, pa je vsak samo sproduciral nove zakone, sistemsko pa spremenil nič. Najjača je bila ravno Černačeva uredba. Delam to že 25 let in je vsako leto, oziroma z vsako zakonodajo prej slabše kot boljše.
Ja pa sej ravno v tem je fora - nekateri so govorili (govorijo) kako je Golob boljši, najboljši, odrešitelj, definitivno boljši kot Janša, spet drugi so govorili (govorijo) kako je KDORKOLI ali KARKOLI boljše od Janše a potem pa berem take relativizacije v navezi Golob-Janša. Glede na vse tiste hvale in samohvale bi morali biti s strani golobnjaka definivno narejenega kaj več, da se pa potem isto sranje kot vsa ta leta do sedaj upravičuje s tem "saj Janša tudi ni tega izboljšal" je pa bolj tako-tako.

Glede drugega pa samo :valjamse:
Aja drugače ne gre? In to ti, ki ne maraš smajlijev? Škoda, sem dejansko upal na kak resen argument in ne fokus na objave v času golobove vlade, ki bi neukega bralca foruma zaradi vseh antiGolob objav morda dejansko lahko napeljale na to idejo, da je erikson janšist (saj veš kako to gre, sploh tu na tabli - "če nisi z nami, si proti nam", ali je 1 ali pa 0 stil) ampak njegovi malo starejši posti iz časa zadnje vlade JJ so mi dajali pa ravno nasproten vtis in zato vprašam.
No kakorkoli že - izvoli torej bolj še primeren odgovor: :aplauz:

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.648
9.986
113
Nisi razočaral z romanopisjem. Prvi del nimam pojma zakaj men pišeš. Drugi del pa....
Se pa posipam s pepelom v trenutku ko najdeš en sam post, ki ga je kolega nalimal z namenom kritike presvetlega in SDS.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.651
17.025
113
Nisi razočaral z romanopisjem. Prvi del nimam pojma zakaj men pišeš.
Par vrstic za obrazložitev = romanopisje? Joj prejoj. Me veseli, da te nisem razočaral, to mi veliko pomeni. Pišem ti pa zato, ker si spisal kar si spisal, saj sem obrazložil a je očitno to romanopisje res težko za brati (in razumeti napisano).

Drugi del pa....
Se pa posipam s pepelom v trenutku ko najdeš en sam post, ki ga je kolega nalimal z namenom kritike presvetlega in SDS.
Dobra šala, niti približno ne mislim zgubljati časa s čim takšnim. Vem pa, da je do sedaj spisal že marsikateri antiJJ post, ki pa jih je res izjemno malo (morda celo nič) v temu čudovitemu obdobju golobjih debilizmov. Aja pa vem tudi to, da sem zate ter za nekatere druge bil janšist tudi jaz in sem porabil kar dolgo časa in mnogo romanopisja, da sem ti dopovedal, da to pač nisem, nekateri pa me vejretno še vedno vidijo v tej luči. "Assumption is the mother of all fuck-ups" ampak hej, konec koncev smo na alterju kjer se na podlagi napačnega sklepanja dela bolj ali manj zgrešene povzetke prav vsak dan.
(Fak, še en "roman", tokrat kar štiri vrstice... upam, da boš preživel).

mistique

Guru
16. jun 2009
14.642
2.423
113
Emona / Carnium
Ne moreš. Tudi, če ti je JJ speljal kak posel, povozil hišnega ljubljenčka, prišel na Triglav pol ure prej kot ti, ti ne boš našel nobenega navdiha za kritiziranje...ne gre. Sem probal! Ne da ne smeš, ampak prav NE MOREŠ.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.648
9.986
113
Par vrstic za obrazložitev = romanopisje? Joj prejoj. Me veseli, da te nisem razočaral, to mi veliko pomeni. Pišem ti pa zato, ker si spisal kar si spisal, saj sem obrazložil a je očitno to romanopisje res težko za brati (in razumeti napisano).

Dobra šala, niti približno ne mislim zgubljati časa s čim takšnim. Vem pa, da je do sedaj spisal že marsikateri antiJJ post, ki pa jih je res izjemno malo (morda celo nič) v temu čudovitemu obdobju golobjih debilizmov. Aja pa vem tudi to, da sem zate ter za nekatere druge bil janšist tudi jaz in sem porabil kar dolgo časa in mnogo romanopisja, da sem ti dopovedal, da to pač nisem, nekateri pa me vejretno še vedno vidijo v tej luči. "Assumption is the mother of all fuck-ups" ampak hej, konec koncev smo na alterju kjer se na podlagi napačnega sklepanja dela bolj ali manj zgrešene povzetke prav vsak dan.
(Fak, še en "roman", tokrat kar štiri vrstice... upam, da boš preživel).
Spet nisi razočaral. Tok črk si porabil za prazen nič. Ti kr tipkej, mene ne moti. Boš pa prstke gor dobil od samih asov, to pa tud neki šteje.