Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
23.216
6.989
113
  • Haha
Reactions: jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.635
6.851
113
Se niste nikol igrali z krypto, da ste tako pametni? No ker jaz se ne štejem za nobenega špekulanta niti bogatuna. In kaj je država naredila za to ker sem domnevno zaslužil?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in koliko

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.499
11.525
113
kod Džej-Zija
Zato, ker bomo spet odgnali del kapitala iz naše jebene države. MrDaco je lani nekaj zaslužil, denar porabil, je lepo zaslužek zaokrožil krog po trgovinah. Letos se mi je spet nabralo nekaj prihrankov, bi jih spet vložil, pa jih ne bom. Torej-zato!
Kupiš avto, prodaš naprej dražje (če ti rata), plačaš davek na dobiček. Pa avto dealer vloži več dela v tole kot kripto maherji, in mora plačati davek na dobiček. Zakaj bi že moral biti kripto neobdavčen?

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in jest5

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.357
968
113
Jebiga, če so prihodki obdavčeni, naj bojo obdavčeni vsi, ampak po neki normalni stopnji. Res ne vidim razloga, zakaj bi morala biti kripto špekulacija izjema.
Zato ker, ni nobena valuta obdavčena, zato ker tudi zlato ji obdavčeno, zato ker država ni dala nič in ne daje nič za obstoj, delovanje, varnost, ali karkoli povezanega z kripto. ....

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: jest5 in Samo Svoj

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.921
7.353
113
Da bo kripto obdavcen je bilo vprasanje casa in edino logicno. Smo se pasli, dokler je slo, kdor misli, da gredo take anomalije v nedogled, je naiven.

Kar jaz upam in bi bilo po moje najbolj konstruktivno je, da se razbremeni plače in da pridemo do tega, da se delat bolj splača kot ne...