Planet Golob

netko

Guru
25. jul 2007
7.063
2.371
113
Ne vem če se prav razumeta... Šarec je vladal manj časa kot Janez. Ja Janez je porabil več, ne da se mi pa računat do meseca natančno, koliko je bil eden zapravljiv bolj kot koliko drugi. V glavnem, da nekateri pametni tukaj vidijo spin, da je Janša bolj potreten od Marjana. Neglede na to, da je do Goloba celih 11 milijonov razlike.
itak da se ne, on fura svoje, janez je grd pa pika

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.313
4.328
113
1747307957378.png

1747307980484.png

Robi pravi, da je Slovenija v vrhunski formi. Tako pravi vrhunski, vrhunski menedžer.
Kordiš bo kmalu na domačen terenu...
Venezuelskem...

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.960
7.650
113
Lahko prekineš jamer in napišeš kakšen hvalospev vladi. Verjetno jim je uspelo kaj dobrega storiti, ne?

delter333

Guru
21. maj 2010
2.024
1.731
113
Notranjska
Jamraški podjetniki si naj sami vzamejo sconto, saj jim je povedal, izvolite ven, v deželo kjer je vse lepše, cenejše in boljše. Pravice bi slovenske (za najbolj glasne se praviloma izkaže, da so prejemniki subvencij, napol na državni zizi ali "bratje dobavitelji"), dolžnosti pa republikosrbske. Jaz bi tudi.
Opisani močno dvomim, da so spakirali. Tisti na državni zizi mislim. Spokali so sposobni.
Pa še vprašanje, kateri pa so tile jamraški podjetniki? Nek nov termin. Podjetniki so ali pa niso, tisti kateri so v buli v tem sistemu gotovo samostojno ne preživijo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.534
4.008
113
Opisani močno dvomim, da so spakirali. Tisti na državni zizi mislim. Spokali so sposobni.
Pa še vprašanje, kateri pa so tile jamraški podjetniki? Nek nov termin. Podjetniki so ali pa niso, tisti kateri so v buli v tem sistemu gotovo samostojno ne preživijo.

Če so sposobni spokal, kdo fila državno blagajno, nika kovač? Tisti, ki jo filajo nimajo časa jamrat. Cviljenja jamračev pa so polni vsi mediji vsakič ko kdo samo nakaže da bi se utegnil zvišat minimalac. Sami tako sposobni da kar šprica od produktivnosti.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.293
3.755
113
Poglej priponko 98793
Poglej priponko 98795

Robi pravi, da je Slovenija v vrhunski formi. Tako pravi vrhunski, vrhunski menedžer.
Kordiš bo kmalu na domačen terenu...
Venezuelskem...
Če upoštevamo še inflacijo, je realni minus še večji.
Glede Goloba pa... ...se ni nedavno hvalil, da smo super dobri v črpanju EU sredstev, saj smo počrpali več kot 100% (?).
Potem pa nedavno EU objavi, da je bila slabša od nas samo Bolgarija.
Koliko so potem počrpali ostali?
.
Golob nima niti najmanjšega stika z realnostjo - mediji in golobnjak mu pa še kar ploskajo.
S€€€v€€€da, kaj pa bodo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.492
4.336
113
Če so sposobni spokal, kdo fila državno blagajno, nika kovač? Tisti, ki jo filajo nimajo časa jamrat. Cviljenja jamračev pa so polni vsi mediji vsakič ko kdo samo nakaže da bi se utegnil zvišat minimalac. Sami tako sposobni da kar šprica od produktivnosti.
Sposojeni miljoni in davki. Ljudje namreč še zmeraj hodijo v trgovine, da kupijo hrano in uporabljajo avtomobile, ki ne gredo na zrak. Verjetno se od tega kar nekaj nabere.

• Všeč mi je
Reactions: delter333