To ti misliš.to je zrelo za odstop. noben vodilj države si ne bi smel privoščiti take izjave.... potem pa se čudijo, zakaj desnica pridobiva. S takimi izjavami si ravno ne krepiš volilne baze
ne živet v zablodi... oni so zbujeni samo jih to ne ganeMalo pocakaj da se zbudijo...
To ti misliš.
V resnici pa: "Podjetnik je kapitalist. Kapitalisti pa so naši razredni sovražniki. Zato super, kar naj grejo." Levica.press
vlada dela...
![]()
V prvem četrtletju se je BDP v primerjavi z istim obdobjem lani zmanjšal za 0,7 odstotka
BDP Slovenije se je v prvem letošnjem četrtletju na letni ravni zmanjšal za 0,7 odstotka, potem ko se je v zadnjem lanskem četrtletju za 1,5 odstotka povečal. Negativno je na BDP po navedbah državnega statističnega urada vplival saldo menjave s tujino.www.rtvslo.si
EBRD znova znižala napoved gospodarske rasti za Slovenijo
Evropska banka za obnovo in razvoj (EBRD) je še malenkost poslabšala napoved letošnje rasti obsega slovenskega BDP. Če je februarja napoved oklestila za 0,6 odstotne točke in napovedovala 2,0-odstotno rast, zdaj pričakuje 1,9-odstotno krepitev gospodarske dejavnosti. Rahlo je poslabšala tudi napoved za 2026, ki je po novem pri 2,3 odstotka.
Jamraški podjetniki bolj malo.
Jaz sem pa mislil da vidim pri Golobu 11 tisoč, in za drobec sekunde pomislim, hja, Robi pa špara... No, pogledam še enkrat in vidim 11 milijonov!!!!In to v času korone to teh izdatkov praktično ne bi smelo bit!
Dober spin mimogrede.
Ne vidiš pa za koliko je Janez presegel Marjana.Jaz sem pa mislil da vidim pri Golobu 11 tisoč, in za drobec sekunde pomislim, hja, Robi pa špara... No, pogledam še enkrat in vidim 11 milijonov!!!!
se pravi jamraški podjetniki so označeni s kljukico dobijo popust na davke in prispevke?Jamraški podjetniki bolj malo.
ne vzameš pa v zakup da je prvi imel krajši mandat kot drugiNe vidiš pa za koliko je Janez presegel Marjana.
Dudico dobitese pravi jamraški podjetniki so označeni s kljukico dobijo popust na davke in prispevke?
Ne prehitevaj, levaki ne razmišljajo tako daleč naprej.kdo pa jim plačuje v proračun, NVOji? ali tile kapitalisti in srednji sloj, i so malo višje obdavčeni....
Toliko slabše, torej je relativno še več porabil.ne vzameš pa v zakup da je prvi imel krajši mandat kot drugi
STA - 13. 05. 2025, 10.43
Ne vem če se prav razumeta... Šarec je vladal manj časa kot Janez. Ja Janez je porabil več, ne da se mi pa računat do meseca natančno, koliko je bil eden zapravljiv bolj kot koliko drugi. V glavnem, da nekateri pametni tukaj vidijo spin, da je Janša bolj potreten od Marjana. Neglede na to, da je do Goloba celih 11 milijonov razlike.Toliko slabše, torej je relativno še več porabil.
očitno ne veš kdo je bil prvi in kdo drugi, tisti ki je puško vrgel je bil prvi drugi je prišel za njim in imel daljši mandatToliko slabše, torej je relativno še več porabil.