Planet Golob

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
442
-899
28
Ne kdo pa? Sosed?
Trgovine so polne, avti so novi, bajte se gradijo, nezaposlenost se manjša, gužve so na AC za morje, vedno je par folka v vrsti za Loto. A ne dejmo jamrat ker očitno je reeeeeees tako težko pod Golobom.
Golob dela za državo in ne za državljane. Če bi tako nadaljeval bi bilo ali bo mogoče boljše, čez ene 50 let.
Če bi tako začeli pred 30 leti bi bilo danes mogoče kaj boljše, tako pa ker je vsak gledal samo nase je tako kot je.
Janša pa dela za trenutne državljane in zase in ga boli za državo in kaj bo čez 50 let z državo.
Sedaj se pa zamisli kaj tebi bolj odgovarja.

• Haha
Reactions: B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.555
16.870
113
Dejansko grem lažje čez mesec kak pa 4 leta nazaj. Pa še več vlagam v lajf. Tak da očitno ni tako hudo
Ja v kolikor si človek omisli zaposlitev oz. bolje plačano zaposlitev se to običajno kar pozna na financah ter lažjemu preživetju oz. življenju. :zmaga:

Da pa zanikaš podražitve zadnjih 4ih, 5ih let moraš biti pa res posebne sorte ptič (lepo diplomatsko povedano).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.673
7.963
113
Pozabljas da nekateri turbota poznamo. Jaz ne ugibam o njem, jaz lahko ugibam samo o tvojem poznavanju njega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.389
1.305
113
43
Ja v kolikor si človek omisli zaposlitev oz. bolje plačano zaposlitev se to običajno kar pozna na financah ter lažjemu preživetju oz. življenju. :zmaga:

Da pa zanikaš podražitve zadnjih 4ih, 5ih let moraš biti pa res posebne sorte ptič (lepo diplomatsko povedano).
Nikjer nisem zanikal podražitev...
Že 5 let sm na istem delovnem mestu.

• Haha
Reactions: Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.533
9.848
113
Sori samo v 4 letih se mi ampak totalno nič ne pozna da je karkoli dražje ali ceneje. Če Jaz lahko preživim mesec potem ga lahko vsak
turbobitch No napisu si tole, kar je nadneumnost, ker verjetn nisi na minimalcu, eni so. Men gre sam na jetra, ker se pol začnejo spuščat v vse drugo razen to kar si napisu.
V zadnjih štirih letih se je predvsem hrana enormno podražila, seveda je šlo gor tudi vse ostalo. Ko potegneš skupi stroške za nafutrat 5 člansko družino se včasih človek vpraša, od kje jemljejo ljudje na minimalcu, ker oni že 4 leta nazaj niso mel rezerv. Tko da napisat, da če ti prdeš čez mesec lohk vsak je mal tko. Sem pa mnenja, da ne Golob ne Janez nista direktno kriva za to, ampak globalne neumnosti.

• Všeč mi je
Reactions: Matey