Planet Golob

jest5

Guru
18. avg 2007
26.503
-8.903
113

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.376
1.306
113
43
Slovenci so fuknjeni na cene bencina. Pomoje na 99% Slovencev cene bencina a prvem mestu ko odprejo Google. Pol se pa jajcajo po Avtocestah

• Haha
Reactions: Matey
2. okt 2007
3.954
2.466
113
ja, ker cena bencina in kurilnega olja kar kroji cene tudi ostalih potrošniških dobrin.

Po drugi strani, pa letos dobimo 2% davka na dolgotrajno osbrbo (1% delodajalec, 1% delavec), potem so tu višje trošarine na energente in posledično višje cene ostalih dobrin. Da ne omenjamo ukinjanja dohodninske lestvice, ki je onemogočila dvig neto plač,.....

država je postala vs epožrešna, a smo zato davkoplačevalci dobili kakšno boljšo storitev, kvečjemu slabšo. Samo se spomnimo zdravstvenega prispevka, kako bodo milijoni ostali direktno v zdravstvu in se s tem skrajšale čakalne vrste.

Teh primerov je polno, in kako lahko nekdo, ki se ne napaja iz proračuna to podpira.

B81

22. jul 2007
38.671
11.616
113
ja, ker cena bencina in kurilnega olja kar kroji cene tudi ostalih potrošniških dobrin.

Po drugi strani, pa letos dobimo 2% davka na dolgotrajno osbrbo (1% delodajalec, 1% delavec), potem so tu višje trošarine na energente in posledično višje cene ostalih dobrin. Da ne omenjamo ukinjanja dohodninske lestvice, ki je onemogočila dvig neto plač,.....

država je postala vs epožrešna, a smo zato davkoplačevalci dobili kakšno boljšo storitev, kvečjemu slabšo. Samo se spomnimo zdravstvenega prispevka, kako bodo milijoni ostali direktno v zdravstvu in se s tem skrajšale čakalne vrste.

Teh primerov je polno, in kako lahko nekdo, ki se ne napaja iz proračuna to podpira.
Jebes to, janse pa le nimamo!

• Všeč mi je
Reactions: Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
23.181
6.948
113
Bojkot je bil prava odločitev, saj je plebiscitarna večina volivk in volivcev ostala doma, kar pomeni, da so pritrdili Svobodi in so mnenja, da je takšen referendum nedopusten.
Jaz pa mislim, da se je Golob zelo ustrašil "glasu ljudstva", ker bi na referendumu pogorel. Tako da je poizkusil z bojkotom, ki pa se mu je spet ponesrečil, ker je bil kvorum dosežen.

Če bi koalicija res verjela v svoj zakon, bi ga prišla množično podpret.

Ko si že pri koritu, bodo naslednje volitve tudi elektronske, ali bo to še ena od neizpolnjenih koalicijskih obljub?

• Všeč mi je
Reactions: jello in Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
23.181
6.948
113
Finančni minister se je ločil. Očitno članstvo v Svobodi negativno vpliva tudi na take vrste zakonov.

Eva Boštjančič je sicer pozornost javnosti vzbudila lansko pomlad, ko jo je vlada imenovala v svet ljubljanske Drame, kar je naletelo na kritike, ker je bila žena finančnega ministra. Boštjančič je takrat poudaril, da s postopkom izbire in imenovanja ni imel nič, iz glasovanja pa se je izločil.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.015
1.724
113
Notranjska
Glasovi PROTI92,43 %
371.223

Zakon je padel - Za zavrnitev zakona mora proti glasovati vsaj 338.491 volivcev.

Je pa tole slab obet za SDS volitve. Toliko truda, pa so dosegli manj kot 400.000 glasov.

Torej še vedno velja stari zakon, ki dovoljuje ministru da samostojno odloča kdo bo dobil dodatke?
Za prvo sončno nedeljo po dolgem deževju?
Jaz sem presenečen, da je prišlo toliko ljudi, ne bi rekel da so bili sami desni. Sam nisem bil na volišču že več kot 20 let pa sem šel iz inata.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.015
1.724
113
Notranjska
Finančni minister se je ločil. Očitno članstvo v Svobodi negativno vpliva tudi na take vrste zakonov.

Eva Boštjančič je sicer pozornost javnosti vzbudila lansko pomlad, ko jo je vlada imenovala v svet ljubljanske Drame, kar je naletelo na kritike, ker je bila žena finančnega ministra. Boštjančič je takrat poudaril, da s postopkom izbire in imenovanja ni imel nič, iz glasovanja pa se je izločil.
To so zdaj tega pa starlete polni portali, kampanja v polnem zamahu in vabijo ljudi na sentiment. Baje bo PR iz USA, podobno kot v času LDS in Drnovška. Denar imajo tako da ni problema vržt milijon na mizo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.376
1.306
113
43

Sori samo v 4 letih se mi ampak totalno nič ne pozna da je karkoli dražje ali ceneje. Če Jaz lahko preživim mesec potem ga lahko vsak

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: atomato in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.174
763
113
tu in tam

Vidim, da si strokovnjak za trače, bi te pa vseeno neki resnega vprašal, ker netko noče odgovorit-kako to, da so Demokrati lahko vložili interpelacijo? a so bili mar izvoljeni na zadnjih volitvah?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.376
1.306
113
43
Dejansko grem lažje čez mesec kak pa 4 leta nazaj. Pa še več vlagam v lajf. Tak da očitno ni tako hudo

delter333

Guru
21. maj 2010
2.015
1.724
113
Notranjska
Vidim, da si strokovnjak za trače, bi te pa vseeno neki resnega vprašal, ker netko noče odgovorit-kako to, da so Demokrati lahko vložili interpelacijo? a so bili mar izvoljeni na zadnjih volitvah?
To je verjetno vprašanje za Logarja, glede na to da je na novo zaljubljena starleta dobro pregledovala vse papirje, pa lahko vprašaš tudi njo, če ob vseh srčnih zadevah ima še čas za postopkovne zadeve.