Planet Golob

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.663
7.955
113
Mam dva policaja v bližnjem in daljnem sorodstvu, pa enega kot bivšega soseda. Noben od njih sicer ni več navaden prometni policist ampak so vsi višje. Nobenemu ni prehudo in z vsemi se odlično razumemo.

Seveda pa moja objava niti približno ni zadevala trenutno situacijo policistov kjer kolikor mi je znano ni več bonificiranih delovnih dob.
Naj ti se razlozijo kdo je prometni policist ker obstaja izjemno majhna statisticna verjetnost da so kar trije tvoji znanci delali na postaji prometne policije.

pa pol se elaboriraj kaj je to “visje”. Vecino svoje delovne dobe ne delam v uniformirani policiji pa se nikoli nisem pocutil “visje”

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.663
7.955
113
Kdo ga je dobil?

Od leta 2021 so dodatke k starostni pokojnini priznali 11 kulturnikom. To so: slikar Kostja Gatnik (umrl avgust 2022), prevajalec in pisec Aleš Berger, filmski režiser Karpo Godina, plesalka in igralka Mateja Rebolj, književniki Milan Jesih, Niko Grafenauer, Milan Dekleva, baletnik Janez Mejač, pesnika in publicista Andrej Zlatko Brvar in Boris A. Novak, kostumografka Bjanka Adžić Ursulov.
Boris A Novak je profesor (morda bil) na filo faksu. Ne vem od kdaj so pokojnine profesorjev tok slabe da jih je treba z dodatki resevat

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.125
234
63
Kaj imate od tega referenduma oz. sprejetega / nesprejetega zakona nasprotniki in pristaši le tega? NIČ, ČISTO NIČ - razen če niste kulturniki. Samo pustite, da vas vlečejo za jajca levi in desni, ker z lastno glavo pač ne znate razmišljati.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.369
1.316
113
43
Janša se važi kak da je nevem kaj dosegel s tem referendumom a drugega kot da je zapravil naš denar ni.
ps. def je bil kak referendum odveč do sedaj ampak ta je daleč najbolj glup

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in tomi

jello

Guru
22. sep 2008
10.520
4.026
113
Kaj imate od tega referenduma oz. sprejetega / nesprejetega zakona nasprotniki in pristaši le tega? NIČ, ČISTO NIČ - razen če niste kulturniki. Samo pustite, da vas vlečejo za jajca levi in desni, ker z lastno glavo pač ne znate razmišljati.

Tudi kOlturniki od tega referenduma nimajo nič. Nič več in nič manj.

Revolucija zdravega razuma pravi temu ivan.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.321
1.272
113
Janša se važi kak da je nevem kaj dosegel s tem referendumom a drugega kot da je zapravil naš denar ni.
ps. def je bil kak referendum odveč do sedaj ampak ta je daleč najbolj glup
Torej priznaš, da je bil predlagani zakon čisto brezvezen/nepotreben?
Ker se (po tvoje) z njegovo zavrnitvijo ni doseglo nič, razen nekaj denarja zapravilo?

netko

Guru
25. jul 2007
7.053
2.360
113
Tudi rezimski delavec Bergant je na odmevih ze izvajal izravnavanje skode. V oddaji je imel dva fdvjevc in vsi trije so govorili isto stvar le da se je eden moral truditi biti malo bolj zmeren...
Toliko o uravnotezenosti tega medija