Planet Golob

jello

Guru
22. sep 2008
10.517
4.023
113
Komunajzarsko, da ne rečem severnokorejsko vreme. Cel teden dež, nedelja pa sončna. Le kaj gre lahko narobe.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.177
6.944
113
Robi se je nenadoma pričel zanimati za narodnozabavno glasbo.

Predsednik vlade Robert Golob ni odšel na volišče: odšel na Bled, kjer se je udeležil zaključka vikenda s harmonikami.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.487
4.328
113
To deljenje na prvorazredne in vse ostale je vse skupaj ena velika sramota. Tako kot tudi bonificirana delovna doba v marsikaterem poklicu ampak tam si vsaj sam vplačuješ od svoje plače.

Pri nas imamo enega bivšega policista, ki je služboval še v času teh bonificiranih dob. Tako od oka je že enih 30 let v penziji in kako dobro se še drži je možnost, da bo nadživel še mene, ko me bo verjetno itak pobralo kmalu po prejemu prve penzije, ker se že sedaj zbujam cel zjeban in traja nekaj časa, da se spravim v pogon, pa moram še 20+ let delat.

Oblast za svoje pač zmeraj poskrbi, ne glede na to, ali so umetniki, kulturniki, politiki,... ostali pa, kakor se pač znajdejo, prej krepnejo tem bolje za pokojninsko blagajno.

Upam vsaj, da mi bo tistih par let če bo sreča vsaj kak filipinec plačan iz 30 eur/mesečno dolgotrajne oskrbe brisal rit, če si je sam ne bom mogel.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.940
7.634
113
Po prvih preštetih glasovnicah na referendumu je proti zakonu o dodatkih k pokojninam umetnikov glasovalo več kot 90 odstotkov volivcev

SĐS šturm brigada v akciji!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.576
6.772
113
Glupi folk, kot sem rekel.
Ja, in kaj konkretno spremeni ta referendum. Kaj pravi stari zakon in kaj novi. V čem je konkretno razlika med zakonoma?
Ko Asta in Robi začneta pozivat k bojkotu referenduma, kar je sicer proti demokratično, potem veš da za tem zakonom stoji velika svinjarija. Sicer pa tako veš za kak predlog zakona gre, samo nas podjebavaš.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.661
7.955
113
To deljenje na prvorazredne in vse ostale je vse skupaj ena velika sramota. Tako kot tudi bonificirana delovna doba v marsikaterem poklicu ampak tam si vsaj sam vplačuješ od svoje plače.

Pri nas imamo enega bivšega policista, ki je služboval še v času teh bonificiranih dob. Tako od oka je že enih 30 let v penziji in kako dobro se še drži je možnost, da bo nadživel še mene, ko me bo verjetno itak pobralo kmalu po prejemu prve penzije, ker se že sedaj zbujam cel zjeban in traja nekaj časa, da se spravim v pogon, pa moram še 20+ let delat.

Oblast za svoje pač zmeraj poskrbi, ne glede na to, ali so umetniki, kulturniki, politiki,... ostali pa, kakor se pač znajdejo, prej krepnejo tem bolje za pokojninsko blagajno.

Upam vsaj, da mi bo tistih par let če bo sreča vsaj kak filipinec plačan iz 30 eur/mesečno dolgotrajne oskrbe brisal rit, če si je sam ne bom mogel.
Pojdi na policijo delat, manjka jih pa cudezno se bos vsak dan zbudil spocit.