visek_izobrazbe
Guru
In kako se bomo borili proti temu? S streljanjem na mejah?
neki podobnega je mela juga če se ne motm, pa takrat ni nobenega motilo? Sicer pa boriti se da tudi brez šmajzerjev na mejah, daniel je lepo povedal kje in kako začeti.
In kako se bomo borili proti temu? S streljanjem na mejah?
Pa kje ti živiš no. Skriva se tako problematika ciganov, kot problematika krimigrantov. Ali do dandanes še tega nisi dojel? Bizić lažejo ti v skiht, ti pa se kar naprej sprenevedaj, kar daj.Kako pa potem veš, da zganjajo kriminal, če to ni nikjer zabeleženo? Ali pa so to samo od strahu velike oči? Prav na področjiu, kjer jih vsak dan pride v državo nekaj sto, domačini izjavljajo, da migranti še nikomur niso ničesar storili.
Še dobro, da smo se odločili podreti ograje.![]()
"Slovenija za zdaj molči o zvitem manevru hrvaške policije"
Hrvaška policija je glede migrantov uvedla povsem novo prakso, ki prišleke dobesedno spodbuja in jim celo s prevozi pomaga, naj jo čim prej pobrišejo prek meje v Slovenijo.www.zurnal24.si
Zanima me, kako bo politika dejansko začela reševati problem odprte meje... in Hrvaško norčevanje iz schengenske meje..

Pa kaj ti se norca delaš, ali si res zgolj neumen?Kako pa potem veš, da zganjajo kriminal, če to ni nikjer zabeleženo? Ali pa so to samo od strahu velike oči? Prav na področjiu, kjer jih vsak dan pride v državo nekaj sto, domačini izjavljajo, da migranti še nikomur niso ničesar storili.
Si ti že bil 10 dni brez seksa? Kako se kaj počutiš takrat?
Stari moj, posilili so 70 letnico. Ti se pa sedaj delaš norca iz mene... Kameltrajbarji imajo manjko žensk, polni hormonov in nepotešeni pridejo v dežalo minikikelc in dekoltejev... moram še dalje razlagat...zelo posiljevalsko! boh ne dej, da se kaksna micna sprehaja pred mano.
takoj za taprvi grm in se spraznit!
jao jao, daco.... kle ga pa res serjes.
Ni treba ker je vse jasno, normalnim ljudem sevedaStari moj, posilili so 70 letnico. Ti se pa sedaj delaš norca iz mene... Kameltrajbarji imajo manjko žensk, polni hormonov in nepotešeni pridejo v dežalo minikikelc in dekoltejev... moram še dalje razlagat...
Če želiš videti bedaka, se poglej v ogledalo. Gledal sem TV prispevke, ker ljudje pravijo, da jih je res strah in jim je nelagodno, zraven pa povejo, da ni bilo še nobenega incidenta. Upam, da si pismen in boš lahko bolj natančno prebral prispevek, ki si ga nalimal.Pa kaj ti se norca delaš, ali si res zgolj neumen?
Še novinarka pove da se domačini ne počutijo varne, in zahtevajo dodatne panelne ograje, dodatne policijske patrulje.![]()
Hrvaška schengenske meje ne varuje, brežiški župan opozarja na bolj vesten nadzor | 24ur.com
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalni direktor policije Senad Jušić sta se v občini Brežice seznanila z vse bolj naraščajočo problematiko nezakonitih prehodov meje. Poklukar je domačinom vasi Rigonce, ki je ena najbolj obremenjenih, obljubil okrepitev navzočnosti policije, pa...www.24ur.com
Najbolje res počakati na incidente, ker takim trdim se tako ne da nič razložiti, sploh ko komentirajo iz varnega zavetja. AmpakČe želiš videti bedaka, se poglej v ogledalo. Gledal sem TV prispevke, ker ljudje pravijo, da jih je res strah in jim je nelagodno, zraven pa povejo, da ni bilo še nobenega incidenta. Upam, da si pismen in boš lahko bolj natančno prebral prispevek, ki si ga nalimal.
Pajade, najbolje jim je takoj za mejo ponudit stanovanje in denar, saj pišeš, da se tako dela.Najbolje res počakati na incidente, ker takim trdim se tako ne da nič razložiti, sploh ko komentirajo iz varnega zavetja. Ampak
itak bo takrat že drug izgovor pripravljen.

Potem se pa vsi NVOji v zrak ko kdo reče ženskam, ki jih je ob partnerju strah ali jim je nelagodno "saj še ni bilo incidenta".zraven pa povejo, da ni bilo še nobenega incidenta.
LAŽEŠ!