Če se ti dejansko da, lahko glede na izpostavljeno dolžino celotne debate narediš zgolj povzetek zakaj si Daniel po tvoje ne zasluži (več) spoštovanja s tvoje strani.No, kaj naj ti razlagam. Tele desne zblojene odgovore?
Če se ti dejansko da, lahko glede na izpostavljeno dolžino celotne debate narediš zgolj povzetek zakaj si Daniel po tvoje ne zasluži (več) spoštovanja s tvoje strani.No, kaj naj ti razlagam. Tele desne zblojene odgovore?
Nisem se osebno potegnil za daniela ampak pač mene osebno zanima od kod izvira to nespoštovanje pri dotičnem uporabniku. Za osmico mi je recimo jasno, za Daniela pač ne.Še enkrat, zakaj si se prav zdaj osebno potegnil za danijela (da ne boš spet užaljen)?
Saj se, očitno je šloi mimo tvojega radarja. Se pa res ne vedno poleg tega pa "imam" za take zadeve tebe in tebi podobne, ki se na take komentarje "iz moje struje" (LoL) obregnete na tak ali drugačen način.In kako da se nisi že kdaj prej obregnil na kak drug komentar iz tvoje struje?
Drži, žal je res tako. Ampak eni (ti + ostali, ki so pa "iz tvoje struje") naj bi bili že pregovorno boljši, moralno više pozicionirani in posledično od ljudi s tako držo ne pričakujem enakega odziva kot od pregovorno primitivnih desničarjev.Resno, samo forum je, kjer so žaljivke nekaj vsakdanjega in "normalnega" tukaj gor, nažalost. Razen če nisi od danes nanovo prijavljen.
Si ti že podelal whataboutizme za nazaj, ker že dons se ti jih je kr neki nabral? Neee ti rajš skačeš Daniju v bran. Prozoren si kot steklo.Drži, nisem sledil in ja, se strinjam glede (ne)spoštovanja, to si je treba prislužiti da ga imaš in vzdržuješ. Kaj pa je Daniel napisal takšnega, da si ne zasluži spoštovanja in se ga posledično lahko naziva z Danko namesto z Danielom?
Abejžganokakatnobejž...če bi sprenevedanje gorelo, ti ne bi rabil plačevat za ogrevanje. Zaružil si Matejko, zaružil in to globoko.Ne eno, ne drugo. In ne, daniela nisem seciral, ker ga (oz. vaju) nisem bral. Če bi vse (pre)bral, midva zelo verjetno sedaj ne bi imela tega pogovora. In ker žal več kot očitno moja radovednost ne bo potešena, je sedaj tudi že skrajni čas za konec tega offtopic spama z moje strani.
nekateri še celo prej, a ne?Spoštljiv odnos do nacijev je pokazal kulturni zahod že leta 45. Celo sodišče so ustanovili za njih.
Komentar v slogu levih uhljebov.....> si Štefan
> preživiš vojno z družino, kmetija in mlin nista bila požgana
> pridejo osvoboditelji, problematično je, da imaš 20 glav živine, polja žita in melješ žito še za okoliške kmete
> to je zdaj vse naše, od ljudi
> se ne strinjaš ker to je imetje za katero so garali ti in tvoji predniki
> z družino dobiš enosmerno karto v Kočevje "na delo"
> 80 let kasneje te zmerjajo z nacistom
V Franciji je bilo po vojni sodno in izvensodno pobitih 10-15.000 kolaboratorjev. Pri nas je številka 10x višja. Čudno, da so partizani sploh iz goše lahko prišli.

Ah ja... očitno nisi razumel mojega motiva za predhodne poste, naj ti ga razodanem: nikakor ni vse v redu, prej sem se pa oglasil ker: prvič - me je zgolj zanimalo od kod izvira tvoje nespoštovanje izpostavljenega soforumaša in drugič - me preseneča uporaba žaljivk s strani osebe, ki naj bi bila (že pregovorno) moralno višje pozicionirana in se naj ne bi spuščala na tak nivo komuniciranja. Upam, da ti tokrat uspe sprocesirati vse skupaj.Aha, no pol pa je vse uredu. Desni pol pa te forice![]()

Ja to morš pa svojga zagovornika vprašat, ne mene.Pred čem pa me brani? Pred prikazom spoštljivosti iz leve?