Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Kaj zdaj bluziš? Spiši na tak ali drugačen način zakaj si Daniel po tvoje oz. s tvoje strani ne zasluži spoštovanja in ga posledično nazivaš z danko pa je to to.
Ali pa ne, če ne želiš. Kot že rečeno - enako kot drugo kar se ponavlja - ni tu nobene obveze.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.823
-1.576
63
Še enkrat, zakaj si se prav zdaj osebno potegnil za danijela (da ne boš spet užaljen)? In kako da se nisi že kdaj prej obregnil na kak drug komentar iz tvoje struje?

Resno, samo forum je, kjer so žaljivke nekaj vsakdanjega in "normalnega" tukaj gor, nažalost. Razen če nisi od danes nanovo prijavljen.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Še enkrat, zakaj si se prav zdaj osebno potegnil za danijela (da ne boš spet užaljen)?
Nisem se osebno potegnil za daniela ampak pač mene osebno zanima od kod izvira to nespoštovanje pri dotičnem uporabniku. Za osmico mi je recimo jasno, za Daniela pač ne.

In kako da se nisi že kdaj prej obregnil na kak drug komentar iz tvoje struje?
Saj se, očitno je šloi mimo tvojega radarja. Se pa res ne vedno poleg tega pa "imam" za take zadeve tebe in tebi podobne, ki se na take komentarje "iz moje struje" (LoL) obregnete na tak ali drugačen način.

Resno, samo forum je, kjer so žaljivke nekaj vsakdanjega in "normalnega" tukaj gor, nažalost. Razen če nisi od danes nanovo prijavljen.
Drži, žal je res tako. Ampak eni (ti + ostali, ki so pa "iz tvoje struje") naj bi bili že pregovorno boljši, moralno više pozicionirani in posledično od ljudi s tako držo ne pričakujem enakega odziva kot od pregovorno primitivnih desničarjev.

Glede vzroka za nespoštovanja izpostavljenega soforumaša pa potem ne bo nič kajne? Tudi prav, gremo dalje.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Ne eno, ne drugo. In ne, daniela nisem seciral, ker ga (oz. vaju) nisem bral. Če bi vse (pre)bral, midva zelo verjetno sedaj ne bi imela tega pogovora. In ker žal več kot očitno moja radovednost ne bo potešena, je sedaj tudi že skrajni čas za konec tega offtopic spama z moje strani.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.537
11.138
113
Drži, nisem sledil in ja, se strinjam glede (ne)spoštovanja, to si je treba prislužiti da ga imaš in vzdržuješ. Kaj pa je Daniel napisal takšnega, da si ne zasluži spoštovanja in se ga posledično lahko naziva z Danko namesto z Danielom?
Si ti že podelal whataboutizme za nazaj, ker že dons se ti jih je kr neki nabral? Neee ti rajš skačeš Daniju v bran. Prozoren si kot steklo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.537
11.138
113
Ne eno, ne drugo. In ne, daniela nisem seciral, ker ga (oz. vaju) nisem bral. Če bi vse (pre)bral, midva zelo verjetno sedaj ne bi imela tega pogovora. In ker žal več kot očitno moja radovednost ne bo potešena, je sedaj tudi že skrajni čas za konec tega offtopic spama z moje strani.
Abejžganokakatnobejž...če bi sprenevedanje gorelo, ti ne bi rabil plačevat za ogrevanje. Zaružil si Matejko, zaružil in to globoko.

B81

22. jul 2007
40.131
12.714
113
Spoštljiv odnos do nacijev je pokazal kulturni zahod že leta 45. Celo sodišče so ustanovili za njih.
nekateri še celo prej, a ne?

1780149805313.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.560
5.959
113
> si Štefan
> preživiš vojno z družino, kmetija in mlin nista bila požgana
> pridejo osvoboditelji, problematično je, da imaš 20 glav živine, polja žita in melješ žito še za okoliške kmete
> to je zdaj vse naše, od ljudi
> se ne strinjaš ker to je imetje za katero so garali ti in tvoji predniki
> z družino dobiš enosmerno karto v Kočevje "na delo"
> 80 let kasneje te zmerjajo z nacistom

V Franciji je bilo po vojni sodno in izvensodno pobitih 10-15.000 kolaboratorjev. Pri nas je številka 10x višja. Čudno, da so partizani sploh iz goše lahko prišli.
Komentar v slogu levih uhljebov.....

Ahaaa tukaj je tvoj problem....so ti levi uzeli....zdaj pa te boli!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Hvala za oznako oz. povabilo v debato. Sporočam, da tokrat nimam potrebe po obrazložitvah saj za razliko od nerazumevanja tvojega predhodnega žaljenja zdaj spremljam debato in mi je jasno čemu je vse to spisano. Evo, sem se oglasil. :cheer:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Aha, no pol pa je vse uredu. Desni pol pa te forice :nazdravje:
Ah ja... očitno nisi razumel mojega motiva za predhodne poste, naj ti ga razodanem: nikakor ni vse v redu, prej sem se pa oglasil ker: prvič - me je zgolj zanimalo od kod izvira tvoje nespoštovanje izpostavljenega soforumaša in drugič - me preseneča uporaba žaljivk s strani osebe, ki naj bi bila (že pregovorno) moralno višje pozicionirana in se naj ne bi spuščala na tak nivo komuniciranja. Upam, da ti tokrat uspe sprocesirati vse skupaj. :nazdravje:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Kamele0N in aljoman