Planet Golob

kajn

Guru
5. okt 2007
3.129
2.061
113
Iskajoč brata
štirje prispevki:
Prvi: prepoved, da bomo ponovno izviseli proti drugim državam
druga: kaj bo v prihodnosti
tretja: ni kadra, vendar ne bomo zaprli; narejeno nič
četrta: govor v tujini, kjer papir prenese vse, vse obljube in razne floskule...

Realno: veliko napisanega, nič storjenega...

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.133
12.686
113
biti srečen je subjektivna stvar, jaz dvomim glede na klimo vsepovsod, da smo kr 19.

Jaz sem sicer ok, ampak bolj za 25. mesto. zelo razočaran nad sistemom in državo, kar vpliva na optimizem... če dodaš še potem svet, si pa tam...med 25 in 30 :evil:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.504
7.876
113
...zelo razočaran nad sistemom in državo, kar vpliva na optimizem...

viš, po nepotrebnem. Eni imajo srečo, pa imajo svojega odrešitelja vsake 4 leta, tam kjer jih hočejo in negujejo vero vanj in najdejo izgovore za vse gluposti. Meni so zadnjih 20 let vsi glih, ma če bi pustila, da se me dotakne na osebni ravni, bi bila v depri že najmanj 15 od njih. Dej no mir... Enkrat je en rekel, da vpliva na njegovo razpoloženje stanje cest. Mah... saj pravim, tudi v nebesih bi nekaj falilo, kar mi onemogočilo notranji mir Slovenca.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.223
7.369
113
To je to ja... Če me kdo vpraša če sem srečen v odnosu z državo nisem. Dokler sem drugorazredni državljan bo to tako... Če me pa kdo vpraša če sem srečen v privatnem življenju, lahko odgovorim da sem 200% zadovoljen. Imam dva prdna otroka, dokaj pridno ženo, imamo kje živet, imamo avto, gremo na dopuste. Edino zdravje malo šepa...
Sklepam, da anketa zajema prvi del mojega odgovora. To pišem zgolj zato, da me kdo ne označi za dežurnega jamBrača.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
641
-4.565
28

Tipična reakcija SDS ali NSi funkcionarja- da bi pa rekel, da je do preiskave prišlo samo zato, ker je lopov, mu pa še na pamet ne pade.

Lahko pa "forumski policist" pove iz svojih izkušenj, če je res praksa, da se dela preiskave samo zaradi tega, ker se bližajo volitve.. me prav zanima.