Pivo in cvetje 2017

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Se vidimo na festivalu Pivo in cvetje 2017 13.7.2017 – 16.7.2017


Edino z "manjsimi" spremembami, karta 15eur na dan, torej ni vec sociale in bo treba za Joskarco placat



POGOSTA VPRAŠANJA
A) VSTOPNINA
1. ALI JE POTREBNO ZA OBISK FESTIVALA PLAČATI VSTOPNINO?
Da, za festival Pivo in cvetje Laško je potrebno plačati vstopnino, ki znaša 15 evrov na osebo. To je polna cena, ki pa jo je mogoče z ugodnostmi nakupa znižati. Prosimo, preberite naše odgovore tudi v nadaljevanju in izberite najugodnejšo ponudbo.

2. BOSTE VSTOPNICE PONUJALI CENEJE V PREDPRODAJI?
Da, v predprodaji bodo vstopnice naprodaj s do 30-odstotnim popustom.

3. KAKO JE S SKUPINSKIM NAKUPOM VSTOPNIC?
Uvajamo tk. im. »6-pack«. Kupite 5 vstopnic in prejmete šesto gratis. Popust lahko uveljavljajo tudi družine in sicer imajo vsi mladi do 16 let, ki pridejo na festival z vsaj enim od staršev, vstopnico gratis.

4. ZAKAJ SPLOH VSTOPNINA, ČE JE PREJŠNJA LETA NI BILO?
Festival se razvija, napreduje, raste, postaja tudi vse bolj mednaroden in popularen, tako z vidika glasbenikov, kot obiskovalcev. Naš cilj je, da postane organizacijsko še prijaznejši do gostov, predvsem pa želimo celovito tudi v prihodnje dvigovati njegovo kakovost. Ne le glasbeni del, kjer smo v zadnjih letih storili izjemne premike, tudi v spremljajoči ponudbi, kulinariki ter v gostoljubju nasploh, saj želimo dvigniti nivo doživljanja festivalskega dogajanja na v Sloveniji še ne videno raven.

5. ZAKAJ STE SE ODLOČILI DVIGNITI CENO IZ LANSKIH 2 EVRA ZA VSE DNI NA LETOŠNJIH KAR 15 EVROV ZA EN DAN?
Letošnja vstopnina (brez kakršnihkoli popustov) znaša 15 evrov na dan za odraslo osebo. To pomeni, da je naš festival daleč najcenejši ter da obiskovalcu za plačano vstopnino nudi bistveno več kot katerikoli drug festival v Evropi. Še ena primerjava je zanimiva: vstopnina za en sam koncert kateregakoli posameznega izvajalca našega festivala je višja. Pri nas pa obiskovalci za ta znesek, ki si ga ob nakupu v predprodaji ali z drugimi posebnimi ugodnostmi še znižate, dobite možnost ogleda preko 15 koncertov dnevno.

6. ČEMU JE NAMENJENA ZBRANA VSTOPNINA?
Vstopnina pokriva del stroškov, ki jih nosi organizator.

7. KJE BOSTE IMELI PRODAJNA MESTA?
Priporočamo nakup v predprodaji, saj boste tako prihranili do 30% in se ob tem še izognili gneči. Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.pivoincvetje.si ter na prodajnih mestih sistema Moje karte, na primer na črpalkah Petrol in OMV. Prodajna mesta bodo tudi ob vstopu na sam festival, na vseh ključnih vstopnih točkah v Laško, toda opozarjamo na možnost čakalnih vrst in priporočamo cenejši ter najbolj udoben nakup v predprodaji.

8. KDAJ SE PRIČNE PRODAJA VSTOPNIC IN DO KDAJ TRAJA PREDPRODAJNO OBDOBJE?
Vstopnice lahko kupite od 16.5. dalje. Prvo predprodajno obdobje z več kot 30% popustom se konča 31.5., drugo, z 20% popustom 30.6., zadnje, z 10% popustom pa le dva dni pred festivalom, 11.7. Enaki popusti veljajo za trodnevno vstopnico.

9. KAKO BO POTEKALA KONTROLA VSTOPNIC IN KAKO SE BOSTE IZOGNILI VRSTAM NA ENI STRANI OZ. UHAJANJU GOSTOV NA FESTIVALSKO PRIZORIŠČE NA DRUGI STRANI?
Na vseh vstopnih točkah v Laško bodo zagotovljena kontrola za preverjanje vstopnic. Ta bo skrbela tudi za varnostne preglede, saj želimo našim gostom zagotoviti kar največjo varnost v skladu z najsodobnejšimi varnostnimi priporočili.

B) PARKIRANJA, KAMPIRANJA
10. KOLIKO BO ZNAŠALA CENA PARKIRNINE?
Cena parkirnine je res simbolična in znaša 3 evre na dan za vozilo.

11. KAKŠNA BO LETOS CENA KAMPIRANJA?
Cena kampiranja je fiksna in znaša 10 evrov na osebo, najsi gre za enodnevno, dvodnevno ali tridnevno kampiranje. V vsakem primeru je cena 10 evrov.

12. JE V KAMPU KAKŠNA NOVOST?
V kampu bo letos nekaj pozitivnih novosti, ki jih bomo razkrili postopoma.
 
Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
6.885
3.146
113
2017 je, konec krize, vsi računajo, vstopnina vsaj pokaže pravo vrednost. Če ne bo ljudi bo jasno da festival kake resne vrednosti ni imel, če bodo ljudje toliko bolje. V Ljutomerju letos poskušajo s 25€ za #&@! festival grozljivk, se zgodi.
 

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.542
-256
83
Saj glavna skupina je še "presenečenje"
Verjetno pridejo U2 ali pa Bon Jovi
evil.gif
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ma, zjebal so nam odlično pivovarno
tongue-1.gif
. S temi vstopnicami bodo pa še Pivo in cvetje.

Tu prodaja tujcem definitivno ni bila dobra. Prenehali so delat Club, v Unionu so ukinili polnilnico in vozijo polniti v Laško (
stupid-1.gif
), v glavnem degradacija na celi črti. Vse skupaj je pa naredil Šrot in ko pride iz aresta v Špico na pijačo, je največji pomembnež in najbolj spoštovana oseba kar jih je !

Pa zastopi vse skupaj če lahko
stupid-1.gif