Pissing, lulanje v hlačke

diapeey35

Zelenc'
18. feb 2025
1
1
3
Zivjo. Če je kakšna punca al pa če kdo ve za kakšno, k ma fetiš na pissing lulanje v hlačke ali v pleničko na kaksnem diskretnem mestu, mogoče v naravi med sprehodom, da se na skrivaj polula v hlačke in jih potem nosi pod hlačami dokler se ne posušijo. Sigurno se nekje skrivate take punce s takimi fetiši.

Nej vas nebo sram punce dodajte me na mail, pa kaksno rečemo, si delimo kaksno sliko posnetek fetiša, lahko se najdemo tudi na snapchatu, mogoce kdaj tudi v živo sprobamo kje na skrivnem mestu.

Mail: allthistime341@gmail.com

• Haha
Reactions: MrDaco

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.477
445
83
Ljubljana
Zivjo. Če je kakšna punca al pa če kdo ve za kakšno, k ma fetiš na pissing lulanje v hlačke ali v pleničko na kaksnem diskretnem mestu, mogoče v naravi med sprehodom, da se na skrivaj polula v hlačke in jih potem nosi pod hlačami dokler se ne posušijo. Sigurno se nekje skrivate take punce s takimi fetiši.

Nej vas nebo sram punce dodajte me na mail, pa kaksno rečemo, si delimo kaksno sliko posnetek fetiša, lahko se najdemo tudi na snapchatu, mogoce kdaj tudi v živo sprobamo kje na skrivnem mestu.

Smo bili na Gaslilski veselici, pa itaq šofer pijem ledeni čaj pa še to vsako 3 rundo, ostali so pili "ta velik per". Kolega, ki je bolj žejne sorte je popil res velikoooo. KO je šel scat k sosednji bajti, je scal toliko časa v lonec za rožo, da je teklo čez (pa ni bil majhn telgc) :D
Če te zanima...:D

PS: Je 191 cm, okoli 115 kg pa sovraži LGBT sceno in Imigrante FYI :oops1:

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

bodipolulana

Zelenc'
13. jul 2025
2
0
1

zdravo. se ti je že javila katera ? tud jaz bi rad spoznal takšne punce .

jezek

Guru
24. jul 2008
4.569
1.970
113
Ja ne resno no, razumem da te rajca da gledaš babo ko ščije. Al pa da ščije po tebi. Al pa tebi v usta. Ampak v gate? Pa ZAKAJ?? Kaj pol narediš s tem? Gate v juho? V frizer?

• Všeč mi je
Reactions: motofrik in novaa

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.261
734
113
tam ko se terc po tori rola
Ja ne resno no, razumem da te rajca da gledaš babo ko ščije. Al pa da ščije po tebi. Al pa tebi v usta. Ampak v gate? Pa ZAKAJ?? Kaj pol narediš s tem? Gate v juho? V frizer?
Vsi razni čudni fetiši imajo ozadje v psihi... Če se osredotočimo na to lulanje v hlačke... mogoče je v mladosti bil na kakšen čuden način prisiljen, da neha lulati v plenico/hlačke... zdaj sicer ve, da se to ne dela, ampak pogreša to toplino.. Saj, ko bo začel jahati, bo videl, kako je, ko ga ima dejansko na toplem... Ljudje smo si pač različni.. 100 ljudi, 100 fetišev. Večina sicer prikritih, neizživetih.