Pes ubil otroka

jezek

Guru
24. jul 2008
4.388
1.865
113
Bigla (samico) sem jaz umiril v 2 mesecih. Sem lahko hodil z njo po centru Lj brez špage. Je pa res da samo jaz. Babe, tasta in svakov ni jebala 5 posto.....pa je bila njihov pes.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.654
2.431
113
Emona / Carnium
Dajte mi to Beagle enigmo pojasnit. Je fora lastnikov ali samo psov (pasme, karakterja posameznega psa), da so ti psi tok ubrisani in nadrkani? Že vsaj 20 let namreč govorim, da so beagli "pre*uknjeni" psi, pa priznam, da sem vmes pozabil zakaj, ampak vsak novi primerek potrdi, da je mantra zasnovana na nečem globjem :sprasujemse:

jezek

Guru
24. jul 2008
4.388
1.865
113
Nic posebnega, so krdelni lovski psi. Če ga zlomiš pravočasno bo delal enako kot labradorec. Če ne...si ga najebal. Mene so vedno lastniki drugih biglov grdo gledali, ko je bila spuščena, oni pa vse na štrikih za pitbula/Elan 43. Pa štrik navadno ni pomagal....to je vse spizdilo...navadno v Tivoliju pri hali..... Ampak si točno vedel kam grejo....v Čolnarno fehtat sladoled...

jezek

Guru
24. jul 2008
4.388
1.865
113
Problem bigla je da je tako luskan...in majhen....in jih kupujejo zacetniki za male otroke. Zacuda potem bigl celo bolj uboga 5-letnega mulčka kot pa glavo družine. To pa zato, ker so otroci dovolj vztrajni in ravno prav grobi, da mladič ve da se ni za zajebavat. Ko otroka mine navdusenje ali pa nima vec casa se 15 ur na dan ubadat z biglom....ga dajo straši na štrik...in je game over!