Parkiranje pri Lidlu

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.285
1.370
113
Parkirajo tudi če ne dovolim. Pa nimaš kaj narediti. Ne moreš poslati položnice za 50€, ne smeš ga poškodovati, odpeljejo (če) ga pa na tvoje stroške. Tudi če ti blokira izvoz. Smo imeli debate s policaji in redarji ter kaj lahko naredijo na zasebnem zemljišču.

Oz. so vse dokler nisem bil prisiljen postaviti ograje.
Jaz sem ravno iz tega razloga na svoje parkirišče pred firmo (imam dva parkirišča) postavil 3 ladijske kontejnerje... Zadeva je bila neubranljiva...
Noben štrik, in stebrički (v avtomobilsko gumo uliti, da so bili premični) niso pomagal

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.249
4.584
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Parkirajo tudi če ne dovolim. Pa nimaš kaj narediti. Ne moreš poslati položnice za 50€, ne smeš ga poškodovati, odpeljejo (če) ga pa na tvoje stroške. Tudi če ti blokira izvoz. Smo imeli debate s policaji in redarji ter kaj lahko naredijo na zasebnem zemljišču.

Oz. so vse dokler nisem bil prisiljen postaviti ograje.
Vidiš, jaz sem dvema spustil gume. Ne prerezal, lepo spustil, ventilčke odvil in pobral. Ko sta prišla "p1zd1t", pa sem lepo povedall da nimam pojma, kaj je bilo in da imamo v okolici dosti mularije, ki to dela. Pa v roki sem mel "nekaj"...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.979
5.281
113
Ah, zanima me, kdo od vas dovoli komerkoli parkirat na vašem dvorišču... :cool:
Pustimo obiske...
Na dvorišču ne, ob ulici kjer pa sem ZK solastnik ene 40 parkingov, pa parkirajo svakojaki, ne samo mi, pa ene 5 zapuščenih vozil je med njimi,... Veš kaj pravi redarstvo? Nič ne moremo ker je privat parking, čeprav so parkirišča na videz javna ob cesti.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.567
6.193
113
In? Tudi če vozilo zagori, ne bo izginilo, samo še bolj grdo bo. Noben ga ne bo odstranil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.863
14.554
113
zgleda da je to edina opcija..

avto se odstrani, ne vem kdo, ampak zazgan kr zgine, pri nas v okolici sta nazadnje 2 v enem tednu... pa je spucano.

jello

Guru
22. sep 2008
11.598
4.760
113
Vidiš, jaz sem dvema spustil gume. Ne prerezal, lepo spustil, ventilčke odvil in pobral. Ko sta prišla "p1zd1t", pa sem lepo povedall da nimam pojma, kaj je bilo in da imamo v okolici dosti mularije, ki to dela. Pa v roki sem mel "nekaj"...
Mah, če maš jajca gume spuščat potem imej še ksiht vsakemu povedat da si sam to naredil in zakaj. Ne pa neki na skrivaj in se potem delat šveda da je mularija.