P, M: kuhinjo Dankuchen in opcijsko dodatno belo tehniko

KarEn

Fizikalc
27. jan 2008
1.868
80
48
Naprodaj:
1. Rabljena kuhinja Dankuchen, v kompletu, starost cca 13 let) z ločeno omaro in en del v črki L. Naprodaj cel leseni del (korpus) v kompletu, skupaj s pipo in pomivalnim koritom, z vgradno ventilatorsko pečico Electrolux in kuhinjsko napo Electrolux ter 45cm pomovalnim strojem Electrolux (vse delujoče) - vsebina kuhinje ni naprodaj; po načelu demontiraš in prideš iskat, pomagam pri demontaži (prevzem predvidoma možen po 22.10. ali po dogovoru): komplet prej naštetega (leseni del in našteta bela tehnika) za samo 400 EUR. Možno doplačilo za indukcijsko ploščo: plus 200 EUR, sicer jo obdržim, ter Gorenje hladilnik (manjša okvara senzorja, zaradi česar utripa zmrzovalni del, deluje brezhibno, samo dodtnega senzorja se ne splača popravljat), višina cca. 185cm: 200 EUR. Če kod vzame vse se da še kaj zmenit za ceno, po dogovoru. Ogled in prevzem pa na lokaciji.
2. Kuhinjska miza steklena 160x90, na enem koncu malce odškrbljeno steklo (se skoraj ne vidi oz. ni moteče), inox noge, ter 6 stolov, prideš iskat vse skupaj. Komplet za 150 EUR.
Možna menjava z doplačilom za slušalke Bose Quietcomfort 35 II. Ogled in prevzem na lokaciji Cerklje na Gorenjskem, več info pod privat ali na sickmaster@hotmail.com, ob navedbi vašega maila na željo pošljem fotke.