), potem si lahko mislite, kak vihar je to povzročilo pri pomembnežih. Ampak ziher ne brezveze. Če se mene vpraša, pa se me ne bo
 ), potem si lahko mislite, kak vihar je to povzročilo pri pomembnežih. Ampak ziher ne brezveze. Če se mene vpraša, pa se me ne bo  , je blo tole v naprej dogovorjeno.
, je blo tole v naprej dogovorjeno. , sfere: a kdo mogoče misli, da je Severinin posnetek na net prišel čist slučajno?
, sfere: a kdo mogoče misli, da je Severinin posnetek na net prišel čist slučajno?   

Evo, kolesje se je zagnalo.ooo, javila se je, ooo...

Jada Pinkett Smith prekinila molk po incidentu na oskarjih | 24ur.com
Jada Pinkett Smith je prekinila molk po nedeljskem incidentu na oskarjih, kjer je njen soprog Will Smith fizično obračunal s komikom Chrisom Rockom. Na svojem profilu na Instagramu je objavila redkobesedno objavo, v kateri je dejala, da je pripravljena na obdobje celjenja ran.www.24ur.com
Sem malo razmisljal o tem, kar si rekel...se ne morem strinjat. Tvojo trditev bi mogoce videla highspeed kamera.Zrežirano. Če nekoga klofneš se glava in roka ob dotiku ne premikata z isto hitrostjo v stran, ker v tem primeru ne bi bilo efekta udarca na glavi. Pri pravi klofuti se roka nekoliko zaustavi na glavi, zaradi velike mase glave. Nekaj energije se pretvori v deformacijo glave nekaj pa jo gre v gibanje glave v smeri klofute. Podoben efekt se vidi, še bolj očitno, ko krogla zadane človeka. Človeka ne vrže par metrov nazaj tako kot v filmih, ampak se vsa energija absorbira v obliki deformacija telesa in telo praktično obstane na mestu.
Ne, na črncih pa je rumenilo.A na črncih tudi?