Jaz imam še 32 inčne LGje stare ko svet in še vse deluje. En daljinec se je razbil in sem na Aliexpress kupil enakega za par €. Tudi 42 Panasonic plazma noče crknit.
55 inčni Phillips je pa crknil.
55 inčni Phillips je pa crknil.
Samo pri LG verjetno servisa ne boš rabil. Pri Philips pa skoraj sigurno.
Pa bi rekel, da pri TVjih kjer imajo trg nekaj 10% je malo drugače kot pri nišnih pralnih strojih.
mojster v mb je zgubil zastopstvo.V bistvu se nočem postavljat na nobeno stran, ampak LG televizorje uporabljam kakih 30 let in v vsem tem času je enkrat plazma nekaj zezala in jo je mojster v MB zrihtal, pa seveda ene tri daljince smo morali zamenjat - predvsem zaradi obrabe gumbov in posledic gravitacije.
Tudi s Hisense nimam težav (nok-nok).
Philips je šele pred dvemi let rešil problem z burn-inom. Starejši modeli so utrujali z regeneracijo po nekoliko daljšim gledanjem TVeja. Moteče je tudi, da moraš daljinca direktno tiščat v TV, da prime. Nekaj povsem drugega je Magic Remote od LGeja.Do sedaj imel 5 led/oled tv jev od Philipsa od 2007 naprej (plazma) in vsi delali BP ( zadnja dva ta bila OLEDa).
Ja saj je vseeno, pač pošilja v LJ, ali pa kamorkoli.mojster v mb je zgubil zastopstvo.![]()
Nekdo, ki je imel že celo vrsto Fhilips OLEDov, zadnji model 805, je zgoraj nekje zapisal: "LG mi žal ne sedeNe vem če Ambilight odtehta nakup Philips škarta od TV .![]()
Jaz sem na koncu kupil TCL mini LED 85" model 2025. Pri Majdiču so imeli na zalogi še zadnji model za 1400€. Sem jih poklical, povedal, da bi zraven kupil še nekaj drugih stvari in so mi poslali ponudbo za 1200€.Rabim kupiti/izbrati TV za starca. Sedaj sta imela 10 let 65" sonyja. Manjše ne. Naročnino imata na T-2, želita biti brez STBja, kar, če prav razumem pomeni, da rabita android, da bosta uporabljala aplikacijo.
Jaz sem na koncu kupil TCL mini LED 85" model 2025. Pri Majdiču so imeli na zalogi še zadnji model za 1400€. Sem jih poklical, povedal, da bi zraven kupil še nekaj drugih stvari in so mi poslali ponudbo za 1200€.Rabim kupiti/izbrati TV za starca. Sedaj sta imela 10 let 65" sonyja. Manjše ne. Naročnino imata na T-2, želita biti brez STBja, kar, če prav razumem pomeni, da rabita android, da bosta uporabljala aplikacijo.