OLED TV

bpfc

Majstr
12. sep 2008
2.056
80
63
Glede na to da uporabljas izraz telekomander nam je jasno da za glasovno upravljanje se nisi slisal :D
Ja, LGejeva telekomanda - daljinec - Magic remote, omogoča tudi glasovno iskanje vsebin , spreminjanje nastavitev, in upravljanje pametnih naprav Večina daljincev drugih proizvajalcev glasovnega upravljanja sploh nima.. LG Magiični daljinec lahko upravlja: soundbare, set‑top boxe, Blu‑raye. Tako zmanjša število daljincev v dnevni sobi. Poleg tega da še omenim, da ga ni treba tiščat direkt v TV, da prime, kot je to pri nekaterh TVjih konkurence.

• Haha
Reactions: tomi

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.678
8.802
113
Ja, LGejeva telekomanda - daljinec - Magic remote, omogoča tudi glasovno iskanje vsebin , spreminjanje nastavitev, in upravljanje pametnih naprav Večina daljincev drugih proizvajalcev glasovnega upravljanja sploh nima.. LG Magiični daljinec lahko upravlja: soundbare, set‑top boxe, Blu‑raye. Tako zmanjša število daljincev v dnevni sobi. Poleg tega da še omenim, da ga ni treba tiščat direkt v TV, da prime, kot je to pri nekaterh TVjih konkurence.
LG še zdaleč ni edini. To imam že 9 let na drugi znamki, a ne uporabljam, ker se ne mislim pogovarjat z TVjem, niti ne z avtom ali katerim drugi aparatom. Tista o tiščanju pilota v TV pa je tudi smešna.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

bpfc

Majstr
12. sep 2008
2.056
80
63
LG še zdaleč ni edini. To imam že 9 let na drugi znamki, a ne uporabljam, ker se ne mislim pogovarjat z TVjem, niti ne z avtom ali katerim drugi aparatom. Tista o tiščanju pilota v TV pa je tudi smešna.
Zakaj ti je smešno tiščanje pilota v TV? Medtem, ko imaš lahko LGejevega pilota pod kovtrom, ali v drugem prostoru, ti bo normalno deloval. Naprimer Philipsovega, ki komunicira po zastareli tehnologiji prek infrardečega vmesnika se pa zahteva direktna usmeritev proti TVeju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.678
8.802
113
Zakaj ti je smešno tiščanje pilota v TV? Medtem, ko imaš lahko LGejevega pilota pod kovtrom, ali v drugem prostoru, ti bo normalno deloval. Naprimer Philipsovega, ki komunicira po zastareli tehnologiji prek infrardečega vmesnika se pa zahteva direktna usmeritev proti TVeju.
Zakaj... spet, ker LG ni edini, ki dela na wifi, in dela skozi stene. Kot drugič kak smisel ima upravljat tv iz drugega prostora ali izpod kovtra?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.678
8.802
113
V mojem življenju, pa imam za seboj kar nekaj TVjev, je vsak daljinec imel dovolj širok snop IR žarkov, da je delovalo tudi če si daljinec usmeril v strop.
Pa imam sedaj že drug TV z wifi daljincem in.. strela jasna, da zaradi tega ne hodim z večjim zadovoljstvom spat.

• Všeč mi je
Reactions: Krop

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.678
8.802
113
Večja prednost je, da s tem tipom daljinca preko 6 ali 7 tipk intuitivno opravljaš TV, ter vse aplikacije, namesto s klasičnim, kjer imaš zmedo 20 ali več tipk.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo