OLED TV

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.594
8.731
113
moj sony google TV (zdaj že star 7 8 let) cisto vse prebavi bp, in povsem dost odziven. Furam par stream appov, spotify, F1 tv, kodi z obsezno bazo, rtv365, vlc, pa še kak file program. BP.Takisto mreža in povezljivost.
Tako da ne vem odkod slaba volja...
Brat ima novga LGja, pa je kup akrobatike da ti delajo neke stvari... pa sideloadi pa cele drame.
Ko vtaknem USB disk, melje, na nativnem payerju, po 5 - 10 minut ne pokaže vsebine. Na VLCju, kot pravim ne dela motion flow, kar je za moje očke negledljivo, na USB disk naloži nekaj android folderjev (sicer ne vem zakaj, ker ne windowsi niti MAC OS nimata tega veselja). Da sem screen mirroring na Galaxy S24 spravil, je tudi bila avantura... Včasih mi zmrzne, reboot potreben in podobne fore.
Ker imam oba tako Sony kot Samsung se mi slednji zdi dosti bolj prijazen oziroma razen tega da nima VLC playerja in manjko DTS podpore, nimam čez Samsung Tizen nobene druge pripombe. Manjko DTS-a pa pokrivam z PLEXom.

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.913
14.032
113
maš limono očitno. Men to vse potegne, hopa cupa. Prav tako NAS , mirorring , fse. Tudi alekso gor povezal, ceprav kao ni support in podobne fore. Zmrzno še ni nikoli, tako da ga sam enkrat ali 2x na leto rebootnem, zaradi boljšega občutka..

guardy

Guru
3. avg 2007
8.607
1.167
113
Obišči stran
maš limono očitno. Men to vse potegne, hopa cupa. Prav tako NAS , mirorring , fse. Tudi alekso gor povezal, ceprav kao ni support in podobne fore. Zmrzno še ni nikoli, tako da ga sam enkrat ali 2x na leto rebootnem, zaradi boljšega občutka..
Sem imel Philipsa OLED z Google TV 7 let in je bilo enako, počasno, je mlel, update-a nobenega... Menjal za Samsung (zaradi crkovanja panela) in niti povoham ne več googla na TV.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.789
11.176
113
MB
Ko vtaknem USB disk, melje, na nativnem payerju, po 5 - 10 minut ne pokaže vsebine. Na VLCju, kot pravim ne dela motion flow, kar je za moje očke negledljivo, na USB disk naloži nekaj android folderjev (sicer ne vem zakaj, ker ne windowsi niti MAC OS nimata tega veselja). Da sem screen mirroring na Galaxy S24 spravil, je tudi bila avantura... Včasih mi zmrzne, reboot potreben in podobne fore.
Ker imam oba tako Sony kot Samsung se mi slednji zdi dosti bolj prijazen oziroma razen tega da nima VLC playerja in manjko DTS podpore, nimam čez Samsung Tizen nobene druge pripombe. Manjko DTS-a pa pokrivam z PLEXom.
to sem že včeraj mislil vprašat, kako ne dela motion flow, kaj to pomeni, da vlc ne zazna meta zapisa videa al kaj?

vgrajeni plejerji so povsod useless.