ironija je da je finančno ta odločitev pozitivna, se pa bojim da je to bilo tudi edino merilo., tak še zadnji žebelj v krsto...
ironija je da je finančno ta odločitev pozitivna, se pa bojim da je to bilo tudi edino merilo., tak še zadnji žebelj v krsto...
Išem poceni 65" tv al pa celo 75". V oči mi je padlo tole, še kakšen predlog?
Philips QLED televizor, 164 cm (65), 4K (65PUS7810/12) | mimovrste=)
PROMO KODA – 20 % popusta s kodo 20ODREZANECENE do 26. 4. 2026 Velik 164 cm (65 ") 4K QLED televizor ponuja osupljivo sliko s tehnologijo kvantnih pik in podporo za HDR10+ ter poglobljen zvok Dolby Atmos. Poganja ga hitra pametna platforma Titan OS, s povezljivostjo HDMI 2.1 in združljivostjo...www.mimovrste.com
Hisense?Jaz pa iščem poceni OLED TV, vsaj 77", lahko tudi večji.
Zakaj oled? Ker nas je doma veliko, TV je na steni v kotu, kavč pa je širok in se v enih primerih gleda na TV pod kotom. In tukaj vse LCD tehnologije padejo. Poleg tega je zdaj že v uporabi (manjši) OLED in ne bi šli na manjše.
Opcije so: LG B5, Samsung S85, Philips 770, morda tudi LG C5 (cca 300€ več).
Najmanj jeze bo.Hisense ima tudi Oled?
In ja, zavedam se da je LG c5 najboljši od teh, zanima me samo če je razlika v praksi vredna te v ceni.
LG B5, Samsung S85, Philips 770 so budget modeli. Od teh bi ti predlagal LG B5, če je prostor zelo svetel, potem LG C5.Jaz pa iščem poceni OLED TV, vsaj 77", lahko tudi večji.
Zakaj oled? Ker nas je doma veliko, TV je na steni v kotu, kavč pa je širok in se v enih primerih gleda na TV pod kotom. In tukaj vse LCD tehnologije padejo. Poleg tega je zdaj že v uporabi (manjši) OLED in ne bi šli na manjše.
Opcije so: LG B5, Samsung S85, Philips 770, morda tudi LG C5 (cca 300€ več).