OLED TV

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
4.098
2.737
113
LG web od je smeh. Odličen zaslon zanič software. Pol stvari ni na storu recimo RTVslo app...
Ce kaj sideloadas pa dela na 75%. V glavnem crap. Pišem za C5 od sorodnika.
In ko greš na splet po kakšno rešitev, je jasno kakšna žalost je to. Večina jih hočeš nočeš fura nek nič poleg.

Google TV še vedno vodi. Imho.
Daj naštej mal teh pol stvari.
App od RTVja je kar lepo na app storu od LGja. Jo dnevno uporabljam.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.804
13.143
113
Ja ni ga, sej to je hec. Je pa HRT app. Pa ima državo na SLO in posodobljeno vse it'd... 77 c5
Vsak TV še drugač obnaša... Sej splet marsikaj vrže ven.

Native media predvajalnik ne predvaja vseh filmov, zanič kodeki.. v glavnem sranje. Spet Google poda širino tega polizdelka...

Ne opravičuje sranja. Sej pravim za mirno spanje moraš imet box.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.500
2.424
113
Ali pa home theater PC (HTPC) or media center computer in potem vsi problemi odpadejo. Pa zelo je lažje TV izbirati, ko se ne rabiš ozirati na OS.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.926
430
83
Vipavska dolina
rtv 365 takoj dobilo
Glede na zadnje "obvestilo"...
"prejšnji mesec ste gledali televizijo manj kot 1 uro na dan in največ uporabljali Spletni brskalnik"
meni tudi tisto dela zadovoljivo...

Je pa res, verjetno tudi NEO aplikacijo šteje pod spletni brskalnik, vsaj tako domnevam. Je pa res, gledam streame in serije preko spleta, tako da večina je res preko tega.

tilenkode

Zelenc'
23. nov 2009
2
1
1
rtv 365 takoj dobilo
Glede na zadnje "obvestilo"...
"prejšnji mesec ste gledali televizijo manj kot 1 uro na dan in največ uporabljali Spletni brskalnik"
meni tudi tisto dela zadovoljivo...

Je pa res, verjetno tudi NEO aplikacijo šteje pod spletni brskalnik, vsaj tako domnevam. Je pa res, gledam streame in serije preko spleta, tako da večina je res preko tega.
Kateri TV pa imas ker jast imam LG Oled C5 2025 verzijo in rtv 365 ni pod aplikacijami verjetno zato ker ni aplikacija ze od 2023 ni posodobljena.