Drži, sem 1 izmed teh....tv je sicer povezan samo appjev ne uporabljno, precej k temu prinese da ima 95+ % uporabnikov box.![]()
Na boxu ni ravno samo Live ,... hbo je tud.....šare itak v vsakem primeru preveč.V appih na tvju ne vidiš dodane vrednsoti? Hm, odvisno kakšen uporabnik si. Če gledaš naprimer samo live tv prek boxa potem verjamem da jo ne. Jaz pa drugega kot appe na tvju skoraj ne uporabljam. Netflix, hbo. Voyo,... it.
Zakaj , ker je tam(NEO) pač že vse naštelno, sem vmesnika vajen , pa dalinc mije bolj všeč....pač sto ljudi sto čudi.Ja sam zakaj bi te appe uporabljal prek boxa če jih imaš pa direkt na tvju.
mi smo se odločili za sonyjev 65" mini led ki je cca 1,5k€, bomo pa stisnili pas in počakali še kak dober mesec ko začno črni petki in bodo cene ugodnejše. Mislim da 75" bi še utegnil biti v tvojem budgetu....tko da eno opcijo že imašPočasi se bo kupovala nova TV… sedaj imamo 65” LG, pa bi radi imeli večjo tv. Gleda se preko Apple tv boxa, od Netflixa do… you name it…igric se ne bo igrali na tem TV.
Budget… kaj pa vem okoli 2k….