tak kot piše, prvi je 2 leti star OLED, Bravia5 je nov miniLED, x85L je pa lansi LED model. Zdaj pa denarnica naj pove. Jaz bi zbiral med prvima dvema če že. Ja pa v tem cenovnem rangu še LG kot alternativa. 55 OLEDa dobiš za manjši dinar.
Tukaj gre za tri različne tehnologije..Kolegi, pozdravljeni!
Tud jaz bom počasi moral zamenjati trenutno še delujočega nizozemca. Nekako se nagibam k sony ju. Ima kdo izkušnje z njihovimi TVji? TV je kr v uporabi za gledanje, poslušanje muzike itd.. Skratka iščem nekaj za naslednjo dekado... .Diagonala tja do 55 inčev (več ne gre zaradi placa) , budget dobrega jurija lahko tud par stotakov čez
morda zna kdo povedati kake so razlike med temi 3 zadevami ?
![]()
SONY XR48A90KAEP TV sprejemnik
A90K | BRAVIA XR | MASTER SERIES | OLED | 4K ULTRA HD | VISOK DINAMIČNI RAZPON (HDR) | PAMETNI TELEVIZOR (GOOGLE TV)www.bigbang.si
![]()
Televizor SONY MiniLED K55XR55B
BRAVIA 5 z Mini LED zaslonom in tehnologijo XR Backlight Master Drive zagotavlja osupljive kontraste tudi v najtemnejših prizorih, na voljo pa je v velikosti od 55 do 98 palcev.www.bigbang.si
![]()
SONY KD55X85LAEP TV sprejemnik
Serija X85L | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)www.bigbang.si
OLED je model 22, in je star 3 leta, kar pomeni, da ima vgrajen panel starejše generacije, in ne EX panela, zato ga odsvetujem. Če ga pa primerjaš z LGejem, pa dobiš LG lanski model z EX panelom za polovico cene Sonyja, letošnji LG model pa za tretjino nižjo ceno. Oba LGeja imata kar nekaj boljših lastnosti. Kar se tiče miniLeda, pride v poštev pri zelo svetlem prostoru, in mislim, da to ne rabiš. Tretji LED pa ima vgrajen še 8bitni panel, kar ne omogoča ravno najboljše slike. Poleg tega pa konkurenca nudi podobne TVeje vsaj 200-300€ ceneje.tak kot piše, prvi je 2 leti star OLED, Bravia5 je nov miniLED, x85L je pa lansi LED model. Zdaj pa denarnica naj pove. Jaz bi zbiral med prvima dvema če že. Ja pa v tem cenovnem rangu še LG kot alternativa. 55 OLEDa dobiš za manjši dinar.
Samo malo čez mejo, ga dobiš za 1500€.![]()
LG OLED-TV Smart TV OLED77B4ELA 77 Zoll 4K UHD | eBay.de
LG OLED-TV Smart TV OLED77B4ELA 77 Zoll 4K UHD.www.ebay.de
Da.če greš v Electronic4you nabavit LG, ti velja potem garancija pri nas?
se opravičujem, če je vprašanje že bilo postavljeno in ga nisem zasledil ..