OKvirji pa kar po starem

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.434
9.575
113
Par s 4 otroci s tem da nista poročena je 2711€ na mesec, s tremi 2200€, dvomim da bo kje toliko zaslužil pa po starem mu še niso mogli nič vzet.
Lažje socialno vleči pa kriminal zganjat se precej več zasluži.
V barakah pa ne bi rabil noben živet, ker sem njihov "sosed" sem tudi že dostikrat videl koliko denarja imajo nekateri pri sebi. Če me bi na lastne oči videl ne bi nikoli verjel.
Ne vem koliko denarja si videl, dvomim pa da 200k in da lahko odkoraka hiso kupit. Ja kak posameznik - kriminalec.

cigoti kadijo tako kot slovenci. Pijejo tako kot slovenci. Tudi drogirajo se….tako kot…slovenci. Pa jejo pa radi majo dobre telefone in dobre avtomobile. In povecini ne znajo z denarjem ker saj vemo - lahko pridobljeno lahko izgubljeno.

Jaz sem za hitre izterjave, resno kontrolo socialnih prispevkov ampak se zavedam da bo cez pol leta folk na ulicah ko bodo pogruntal da to ne prizadane samo cigotov.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.363
2.348
113
Pa naj grejo na ulice. V čem je problem?

Je pa pri cigotu malo večja verjetnost, da bo prišlo do vsega zgoraj naštetega kot pri civilu. Tako da ti poskusi normalizacije niso ravno smiselni.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.559
3.512
113
Ne vem koliko denarja si videl, dvomim pa da 200k in da lahko odkoraka hiso kupit. Ja kak posameznik - kriminalec.

cigoti kadijo tako kot slovenci. Pijejo tako kot slovenci. Tudi drogirajo se….tako kot…slovenci. Pa jejo pa radi majo dobre telefone in dobre avtomobile. In povecini ne znajo z denarjem ker saj vemo - lahko pridobljeno lahko izgubljeno.

Jaz sem za hitre izterjave, resno kontrolo socialnih prispevkov ampak se zavedam da bo cez pol leta folk na ulicah ko bodo pogruntal da to ne prizadane samo cigotov.

Ni bilo 200k je pa bilo 50+ nekako ne pričakuješ da to v žepu nosiš. Da bi šel na ulico zaradi zakona, jaz na ta zakon gledam tako da se me popolnoma nič ne tiče, kot da ga ne bi bilo. Ne kršim ničesar torej ni nobenega razloga da bi kdorkoli ukrepal proti meni zaradi njega. Očitno pa bo zmotil precej ljudi, le zakaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.256
5.330
113
Jaz poznam klene slovence, desnicarje ki...
Poznam klene slovence, desnicarje, redne obiskovalce kraja kjer
Poznam klene slovence, desnicarje ki imajo

lahko nastevam se pol ure.

problem je, da se zakonodaja spreminja za vse. In samo z represijo in sirjenjem pooblastil ne bo reseno nic, se najmanj pa zadovoljena raja, ki danes vpije kaj vse je treba. Ker hitro se lahko zgodi da bo pred prvim cigotom po glavi dobil eden od zgoraj nastetih.

se strinjam da z spremembo zakonodaje ne bomo prišli daleč.....sploh ker se sedaj že lepo vidi da obstoječa marsikje ni bila slaba...samo izvajalo se je ni...

Me pa skrbi, da glede na kam in kako pluje ta leva vlada.....ni več daleč do zaplemb tovarn....(lepih) hiš na lepih lokacijah....jam in brezn.....

Sploh če dogajanje na vzhodu malo bolj eskalira....in se v EU posledicno razrahlja demokratična zakonodaja (vojno stanje)...

Potem ima Štamcar prav in lahko te tvoji kleni slovenski desničarji hitro začnejo izginjati (ti pa veš njihove naslove....hmmm!)