Piše, da za prevoz na delo - bakrolandija... v šolo kajpak.
Piše, da za prevoz na delo - bakrolandija... v šolo kajpak.
Ce je avto neregistriran ga FURS enako lahko zaseze kot registriranega.Saj je cigo lepo rekel, bom vozil brez tablic. Naenkrat so otroci taka skrb postala. Umijejo in oblečejo jih naj za začetek.
Ja, saj si predstavljam. Bolj tisto, kam gre takoj misel. V nadaljnje probleme, ne pa reševanje preteklega stanja. In se vidi, da smo zabluzili na večih nivojih.Ce je avto neregistriran ga FURS enako lahko zaseze kot registriranega.
že, ampak bi blo treba ob uri vstat peljat na šiht tam oddelat 8 ur brez da počiva na pol ure.... sliši se utrujajoče pa še plača bo slaba. Ni računice.Tocno to… ce bi en njihov iz naselja vklopu mozgane in se organiziral bi sel do lokalnega gradbinca in rekel: jz zrihtam 10 fizicno sposobnih moskih in skrbim da hodjo na siht, ti daj pa posel in znanje. Folk bi jih zacel spostovat, dnarja bi blo vec pa neb bli vec za cist vse krivi. Pa se neb vec hotl v barakah zivet ko bi vsak dan videli da se komot da drugace.
Ti moras locit kriminalce in cigane.A misliš? Ne vem stari, saj ves jaz sem svojo mladost preživel v soseski, ki jo dobro poznaš. Pa verjetno tudi tiste lokalne cigane, ki so vedno imeli materialne zadeve samo glej in se čudi. Samo bajto ce si pogledal je bila to graščina toblerone, neokusna in romb oblike. Se spommim, da je takrat mali debeli cigo peljal avtovomobile, ki sem jih se dolgo lahko gledal samo v avtomagazinu. Pa vedno imel na voljo zadnje modele telefonov za prodajat in mali market robe, kar si pač rabil. Ne recem, da so vsi isti, samo večina jih pa kar ustreza profilom in so mutibarici levo in desno. Delavci pa tud niso neki, čast izjemam, če kdo koga pozna.
To se vse lahko prilagodi. Cilj je da zacne delat.že, ampak bi blo treba ob uri vstat peljat na šiht tam oddelat 8 ur brez da počiva na pol ure.... sliši se utrujajoče pa še plača bo slaba. Ni računice.
Tudi če je lastnik nekdo drug, ki nima dolga?Ce je avto neregistriran ga FURS enako lahko zaseze kot registriranega.
To nima veze z registracijo. Ze sedaj ti ga ne bodo vzeli ce ni tvojTudi če je lastnik nekdo drug, ki nima dolga?