OKvirji pa kar po starem

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.305
2.315
113
Za tole sem precej konsistentna:

Kot drugo:

Noben ne ve, vkljucno s teboj, koga volim. Lahko ti povem, da vedno volim tistega, ki ima po moje na splosno najboljse obljube (drugega itak nimajo za ponudit). Pa to ne pomeni, nerealne in pravljicne... Absolutno pa ni pri meni za iskat neko lojalnost kaki stranki. Ce se s kakimi stvarmi strinjam, se strinjam. Ce se ne, se ne. Ni niti ene, da bi se v vsem 100% strinjala. Vsekakor pa nikdar nisem glasovala proti nekomu (meni je to prec vrzen glas), to pa lahko recem. Vem, za vse ki najprej vprasajo, kdo je rekel, namesto, kaj je rekel, je to popolnoma nemogoce razumet.

Jaz bi samo zamenjal kaj je rekel s kaj je naredil. Ker govorijo marsikaj a se na koncu večinoma izkaže za neresnično.

Je pa tako, da na mnogih preteklih volitvah ni bilo pametne opcije in izbiramo med manj slabimi. Je celo teorija, da so v ozadju vsi enaki in pobrateni ter delajo za lastno korist in se samo navzven kregajo. Glede na to, da odstavljene le premeščajo na druge stolčke ni tako nepredstavljivo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

tomi

Guru
1. sep 2007
19.281
10.354
113
MB

Kot drugo:

Noben ne ve, vkljucno s teboj, koga volim. Lahko ti povem, da vedno volim tistega, ki ima po moje na splosno najboljse obljube (drugega itak nimajo za ponudit). Pa to ne pomeni, nerealne in pravljicne... Absolutno pa ni pri meni za iskat neko lojalnost kaki stranki. Ce se s kakimi stvarmi strinjam, se strinjam. Ce se ne, se ne. Ni niti ene, da bi se v vsem 100% strinjala. Vsekakor pa nikdar nisem glasovala proti nekomu (meni je to prec vrzen glas), to pa lahko recem. Vem, za vse ki najprej vprasajo, kdo je rekel, namesto, kaj je rekel, je to popolnoma nemogoce razumet.
Ne ti, mi kolektivno.
In osebna odgovornost se pac ne znajde glih pogosto v programih nasih politikov. :D

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.336
794
113
tu in tam

Kot drugo:

kaj je pa to zaena kolobocija? :fredi:
kot, da bi ena ženska pisala...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.043
1.497
113
Titograd
173 člen KZ lepo pravi v prvem odstavku:
Kdor spolno občuje ali stori kakšno drugo spolno dejanje z osebo drugega ali istega spola, ki še ni stara petnajst let, se kaznuje z zaporom od treh do osmih let.

Vendar je potem še 5.člen:
Dejanje iz prvega odstavka tega člena ni protipravno, če je bilo storjeno z osebo primerljive starosti in če ustreza stopnji njene duševne in telesne zrelosti.

PA mislim, da DNKja ne bi jemali, če bi "mali" priznal, da je oče.
Zelo verjetno je, da je foter starejši, pri ciganih je bolj nenavadno če sta iste starosti...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.450
2.012
113
41
OK, resno vprašanje.

Včeraj streli iz avtomata, posneti rafali. Posebna in specialna enota v bližini...a so cigani res taki vietkongovci, ali kako je možno, da se ne obkoli cele vasi, folk ven iz bajt in bajto po bajto, štalo po štalo...pa se najde to orožje in še kaj drugega?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Car

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.390
4.168
113
Ljubljana
hmpg.net
Ukrepi, ki jih je predlagala vlada še ne veljajo, torej velja z ustavo zagotovljena nedotakljivost stanovanja
36.člen
Stanovanje je nedotakljivo.
Nihče ne sme brez odločbe sodišča proti volji stanovalca vstopiti v tuje stanovanje ali v druge tuje prostore, niti jih ne sme preiskovati.
Pri preiskavi ima pravico biti navzoč tisti, čigar stanovanje ali prostori se preiskujejo, ali njegov zastopnik.
Preiskava se sme opraviti samo v navzočnosti dveh prič.
Pod pogoji, ki jih določa zakon, sme uradna oseba brez odločbe sodišča vstopiti v tuje stanovanje ali v tuje prostore in izjemoma brez navzočnosti prič opraviti preiskavo, če je to neogibno potrebno, da lahko neposredno prime storilca kaznivega dejanja ali da se zavarujejo ljudje in premoženje.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.539
1.566
113
Pod pogoji, ki jih določa zakon, sme uradna oseba brez odločbe sodišča vstopiti v tuje stanovanje ali v tuje prostore in izjemoma brez navzočnosti prič opraviti preiskavo, če je to neogibno potrebno, da lahko neposredno prime storilca kaznivega dejanja ali da se zavarujejo ljudje in premoženje.
Streljanje s polavtomatsko puško, a to ni ogrožanje ljudi in premoženja?

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.364
10.586
113
Daj ne bluzi. Namen je bil zgolj podati opozorilo na podlagi katerega bi lahko nehal resno replicirati sarkastičnemu trollu, ki deluje popolnoma enako že zadnjih N let.
Sarkastični trol praviš, ki rabi tebe, da mu štangico držiš. Še v četrto v tej temi si zamudil bit tiho in dokazal kaj si. Tisti ki trolom štangico drži.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.268
17.793
113
Heh... On me prav nič ne rabi saj si ti tisti, ki mu z brihtoliranjem po nepotrebnem "štangco držiš" in (te) lahko trolla dalje. Lahko bi rekel hvala za opozorilo in zaključil vse skupaj kot je običajno pri opozorilih na sarkastične poste ampak ne, zdaj boš meni brihtoliral, fucking priceless.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.450
2.012
113
41
Ja ok.. Ampak a se to ne da dobit odlocbe.. Takoj oziroma v nekem hudem kratkem času? Dežurni preiskovalni sodnik?

sad

Guru
24. avg 2007
22.587
11.371
113
Streljanje s polavtomatsko puško, a to ni ogrožanje ljudi in premoženja?
Kje pa. To je pri njih praznovanje, tak ko bi mi pasje bombice metali.
Ja ok.. Ampak a se to ne da dobit odlocbe.. Takoj oziroma v nekem hudem kratkem času? Dežurni preiskovalni sodnik?
Nič se na da narediti, ko so cigani v igri. Ko so Slovenci je pa uzbuna, a ni bila cela panika nekaj let nazaj, ko so pri enem našli puško iz prve svetovne vojne. Tak to je.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.507
6.335
113
Vici se sami pišejo:

Meni se je utrnilo vprašanje.. ta je cel dan snemal na ulico ali povsem slučajno posnel tega, ki je potem uriniral...?
Pred lokalom Patriot, kjer se je v soboto zgodil napad na Novomeščana, ki je kasneje umrl, se je zgodil incident. Moški je pred lokalom najprej uriniral, nato pa udaril občana. Policisti so pijanega moškega izsledili v drugem gostinskem lokalu.