OKvirji pa kar po starem

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.255
732
113
tam ko se terc po tori rola
Plemenitega na vlado za ene 2 leti pa bosta ciganska in albanska problematika pri nas expresno rešeni.
Plemenitija, si mislil..? Plemeniti. Koga ali česa? Plemenitija. (ker ni modre krvi, le vzdevek je dodal priimku. Ni bila že enkrat razprava na to temo? Neki daljni predniki naj bi bili modre krvi, nič pa dokumentiranega) Sicer pa, sam vce, dsa nikoli več ne bo zlezel noter, kritizira pa na veliko... ljudje pa nasedajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

disc

Guru
4. feb 2011
2.507
623
113

Tukaj pa nič ne omenjajo fantov S-trojan.

• Žalosti me
Reactions: motofrik

disc

Guru
4. feb 2011
2.507
623
113
Ja ja, razumem . Hočem samo povedat, da prikrivajo identiteto napadalcev, da neb folk vidu, kako so "uspešni" pri reševanju te problematike.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.255
732
113
tam ko se terc po tori rola
Tako dolgo jih bodo ujčkali in pometali pod preprogo (sploh minister Jež), da bo narod vzel pravico v svoje roke in jim rezervat zravnal z zemljo vred.... Naj mi nihče ne reče, da se ne da narediti reda po uradni poti... Če ne zaleže, pa zbobnati policijo v polni bojni opremi in lomi, kar se upira identifikaciji in odpeljati v zapor. Pa ne v all inclusive udobje s fitnesom in internetom, pač pa od jutra do večera skale razbijati z macolo, naslednji dan kamenje s kladivi v šoder, potem pa prešteti vsa zrnca. Pa vedno znova in znova...