OKvirji pa kar po starem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.936
18.581
113
Seveda je letelo nate, na koga pa? Očitno še nisi dovolj pod vodo preživel, da bi vedel, da je ta tvoj epski podvodni dvoboj, navaden BS.

Sem samo čakal da Bud Spencer-ja in Terence Hill-a ugledam.
Model, gre za prizor iz filma in to za prizor iz Top Secret-a, ki je zelo posebne sorte in temu primeren je tudi ta podvodni pretep. Zdaj pa hitro naredi še kakšno primerjavo z resničnim življenjem, če ti še vedno ni potegnilo kako&kaj ti funbreaker. :srce:

• Wow
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.936
18.581
113
Jup, tvoje. Moje mnenje je pa, da ni nič narobe, če na podlagi asociacije ob besedni zvezi "podvodni pretep" na tablo nalepim zabavno sceno iz legendarnega filma, ki prikaže en primer kako izgleda pretep pod vodo.

Aja pa tole tudi :srce:
1775673197972.jpeg

• Všeč mi je

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.936
18.581
113
Pa še malo zanimivosti o zgoraj nalepljeni "bullshit" sceni podvodnega pretepa, ki je (bil) res nekaj posebnega :cheer:

The underwater barroom brawl in the 1984 comedy Top Secret! wasfilmed in 10-15 second takes, with Val Kilmer and stuntman breathing from scuba divers off-camera between bursts. Kilmer, who learned to dive for the role, cited not laughing while running out of air as the hardest part.

Intense process behind filming the famous underwater bar fight scene included:
  • The scene was shot in a studio tank rather than using CGI, aiming to make a typical barroom fight (breaking chairs/bottles) hilariously surreal by setting it underwater.
  • Unlike modern films that often use CGI, this scene relied on practical, in-tank filming for the comedic showdown.
  • While the scene is short, it required intense bursts of activity, making it a challenging sequence for the actors involved.ž
  • Divers were positioned just out of frame to provide oxygen to the actors, allowing them to keep going after acting out the fight-filled scenes.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.911
954
113
Sem se kar malo zbal, prejšnjih 14 dni predvsem ob vikensih, se jih je videlo ob čistilnih akcijah v okolju kar precej po umetnih krmiščih, so se aktivno športno udejstvovali med krmljenjem

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.358
5.990
113
Tu žal ne bo dovolj en varnostnik, potrebna bo kar "armada", ki bo z nasiljem preprečila nasilje mladcev. Besede ne bodo zalegle.
Pa sploh ni važno ali so cigani ali kleni slovenski "civili" ali priseljenci. Na koncu so vse te skupine lahko enake, če se jim dovoli in jih ne prime trdo.

• Všeč mi je