OKvirji pa kar po starem

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.330
10.547
113
Majstr, ko policija zakljuci z obravnavo necesa in akterjev ni vec na kraju bi po tvoje morala poceti kaj? S kredo po tleh rozice risat?

Dejva spremenit dinamiko pogovora: ti povej kaj bi kdo moral narest jaz ti pa lahko razlozim zakaj to ni mozno.
Jaz sem v tej temi napisal kaj je prvi korak k resevanju, ti pa hodis ven z maricami pa roznikom pa itd.

pa sem v karieri nebroj ciganov zaprl in s tem nimam tezav. Tezavo pa mam da ti zelis (in ostali sodrzavljani) da delujem zakonito hkrati pa pametujes zakaj ne delujem nezakonito (ko je ocitno da je zkaonodaja neustrezna).
Kaj pa če bi ostali v bližini? V Grosupljem so bili julija na veselici od prve pizdarije prisotni do 4. ure zjutraj. Minilo je potem brez večjih scen.
Se pa seveda strinjam da rabimo bolj strogo zakonodajo, zato je pa nujno da levodesni stopijo skupaj. Da enga že na tleh brcneš v glavo zame ni sam za plačilni nalog.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.315
9.368
113
Kaj pa če bi ostali v bližini? V Grosupljem so bili julija na veselici od prve pizdarije prisotni do 4. ure zjutraj. Minilo je potem brez večjih scen.
Se pa seveda strinjam da rabimo bolj strogo zakonodajo, zato je pa nujno da levodesni stopijo skupaj. Da enga že na tleh brcneš v glavo zame ni sam za plačilni nalog.
Ja so. A ves zakaj? Ker je moj ex partner sedaj tam en od sefov in se zivo spominja kako sva leta nazaj sama bla na sihtu v casu te iste veselice. Ampak zato jih je bilo manj v ribnici in kocevju.

Nimamo dovolj policije da bi preventivno nekje stala da se ljudje slucajno ne bi pretepali.

Boš spet kazal svojo neumnost in boš po tem užaljen kot malo dete?
Ko je bil SDS na oblasti niso glede ciganske problematike naredili nič, kot niso nič naredili tile in vsi do sedaj, torej je SDS sokriv. V strogem lockdownu so imel cigoti redne žurke, pa se ni zgodilo nič. Pridi enkrat k nam na veselico, boš spoznal cigansko problematiko v živo. Čeprav, letos so jih na hitro zrihtal, je bilo Kočevje še sveže. Zasluga policije, ne politike, tko da se očitno da.

kdo je bil takrat v opoziciji, kaj so delali nevladniki, mediji? Ja? Kak halo je bil ko so tja vojsko poslali in predvsem kdo je ta halo delal?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N
Sedaj pa bi mesečnik pametoval. A vse ukrepe prej pa je zarvnil, ker je potrebno jih vklučevat v družbo in socialo izplačevat. Takoj odstop...

Poglej priponko 101950
zgodil se je prvič, zadnjič in nikoli več....fak keri kretenizmi...me zanima če bi kterga rdečkarja poslali 2m pod zemljo če bi take kretenizme prijavljal

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.330
10.547
113
Ja so. A ves zakaj? Ker je moj ex partner sedaj tam en od sefov in se zivo spominja kako sva leta nazaj sama bla na sihtu v casu te iste veselice. Ampak zato jih je bilo manj v ribnici in kocevju.

Nimamo dovolj policije da bi preventivno nekje stala da se ljudje slucajno ne bi pretepali.
Vem, zato sem pa rekel malo višje, da je to zasluga policije, ne politike.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.330
10.547
113
Apollo je lepo povedal, da rabimo korenito prilagoditev zakonodaje, zato pa rabimo širši politični konsenz. Se pravi nehat kazat s prsti se vsest za mizo in zadeve uredit.
Tud Janez al pa čarovnik v državi, kjer lahko ena AA Green zavleče en odstrel medvedov s pritoževanjem na odločbe brez odgovornosti, nobena vlada ne more nič.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.207
7.853
113
Pravosodna ministrica in minister za notranje zadeve odstopila..nepreklicno?
Golob je njun odstop sprejel.

Šef policije je zdajle na novinarski potrdil, da so bili dve uri prej na lokaciji zaradi pretepa treh drugih oseb. Ker se poškodovani osebi nista odločili za vlogo predloga za pregon, je policija odšla. Imata pa 180 dni časa, da se še odločita za pregon.

Na seji sekretariata za nacionalno varnost naj bi sprejeli predloge, da bodo reagirali takoj in vzpostavili nadzor nad razmerami. Okrepili bodo policijsko enoto Novo mesto s policisti iz drugih krajev, pomagala bo tudi posebna enota policije. Koordinacijska skupina bo do nadaljnjega prevzela nadzor na terenu. Sestajali se bodo vsak teden in sprejemali usmeritve za naprej. Sprememba zakonov naj ne bi bila potrebna, potrebna je spremenitev prakse.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Gatto

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.288
8.109
113
Sedaj pa bi mesečnik pametoval. A vse ukrepe prej pa je zarvnil, ker je potrebno jih vklučevat v družbo in socialo izplačevat. Takoj odstop...

Poglej priponko 101950

Odgovorni so se odgovornosti ze izognili. Z odstopom:

• Haha
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.322
783
113
tu in tam

Zmente se, kaj bi hujskači sploh radi-enkrat se derete odstop, drugič nekaj drugega...megla v glavi.

aja, baje naj bi golob predlagal janšo za notranjega...:evil:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.315
9.368
113

To je edini bacin prevzema politicne odgovornosti.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.315
9.368
113
Golob je njun odstop sprejel.

Šef policije je zdajle na novinarski potrdil, da so bili dve uri prej na lokaciji zaradi pretepa treh drugih oseb. Ker se poškodovani osebi nista odločili za vlogo predloga za pregon, je policija odšla. Imata pa 180 dni časa, da se še odločita za pregon.

Na seji sekretariata za nacionalno varnost naj bi sprejeli predloge, da bodo reagirali takoj in vzpostavili nadzor nad razmerami. Okrepili bodo policijsko enoto Novo mesto s policisti iz drugih krajev, pomagala bo tudi posebna enota policije. Koordinacijska skupina bo do nadaljnjega prevzela nadzor na terenu. Sestajali se bodo vsak teden in sprejemali usmeritve za naprej. Sprememba zakonov naj ne bi bila potrebna, potrebna je spremenitev prakse.
To je spet pesek v oci. Iz NM hodijo pa v LJ pomagat. Posebna policijska enota je sestavljena iz policistov rednih enot. Torej ce je sklican PPE ni policistov ki bi sicer bili v patruljah.

Naj zakonodajo spremenijo ker sicer dodatni policisti nimajo kaj delat.