No, Škofa so tudi zaprli.
Kakšna je kaj situacija z dobrimi oštarijami? Recimo 25 let nazaj sem se v Špajzi tako dobro najedel (riba!), da zdaj ne upam nazaj. A je še na nivoju?
Pa ne mi s temi Koširji pa Jurmani...sploh pa ne ničesar iz Kaval grupe. Od teh nikogar ne zanimajo sestavine. Več pa ni
Mislim, saj veliko potem niti ne ostane, kar bi bilo žepu in duhu (šupku) prijazno.
Kakšna je kaj situacija z dobrimi oštarijami? Recimo 25 let nazaj sem se v Špajzi tako dobro najedel (riba!), da zdaj ne upam nazaj. A je še na nivoju?
Pa ne mi s temi Koširji pa Jurmani...sploh pa ne ničesar iz Kaval grupe. Od teh nikogar ne zanimajo sestavine. Več pa ni
Mislim, saj veliko potem niti ne ostane, kar bi bilo žepu in duhu (šupku) prijazno.
