Novo pri Telemachu II.

yohnnyb89

Fizikalc
17. dec 2019
203
25
28
Pri podaljsevanju pogodbe za fiksne storitve na koaksialcu za Telemach kam se najbolj splaca obrniti da dajo taksen popust kot da bi bil nov narocnik. Se ga sploh da kje dobiti? Nazadnje sem dobil -25% za dve leti kar se mi je zdelo zelo malo kot za njihovega dolgoletnega narocnika.

corsol

Guru
11. mar 2010
4.204
1.608
113
Pri podaljsevanju pogodbe za fiksne storitve na koaksialcu za Telemach kam se najbolj splaca obrniti da dajo taksen popust kot da bi bil nov narocnik. Se ga sploh da kje dobiti? Nazadnje sem dobil -25% za dve leti kar se mi je zdelo zelo malo kot za njihovega dolgoletnega narocnika.
Dolgotrajni naročnik......take imajo najraje. :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

blazko

Guru
21. sep 2007
7.730
595
113
na t-2 ali telekom, da ti potegneta njihovo optiko :D
kaj dosti več pri telemachu ne boš dobil, zato je kolobarjenje na dve leti žal najboljša možnost
kdor jo seveda ima in komur se da s tem ukvarjat

raners

Guru
4. mar 2008
3.060
624
113
Pri starših je bilo dosti let možen samo Telemach kot ponudnik na optiki, ker so optiko zgradili prav oni. Včeraj se je pri starših oglasil Telekomovec, da jim ponuja precej boljšo ponudbo na optiki. Kaj so odpravili kakšne omejitve za "lastnika" optike? Ali kako je možen Telekom na Telemach optiki? Mogoče sem prespal kako novico.. :D

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.033
6.977
113
Nič novega o tem. Mogoče je OŠO v bližini ali telekomovo vlakno?

Imam enako situacijo. Sicer dela vse brez težav, bi pa lahko imel vse skupaj potem pri telekomu, ker telemach mobilna je na naši lokaciji pokop.

raners

Guru
4. mar 2008
3.060
624
113
Sicer niso nič novega kopali ali kaj podobnega. Telekomovec je tudi rekel, da zamenjajo samo škatlice znotraj hiše, nič ni omenjal, da bodo kaj delali na optičnem priključku.. Zato mi je malo čudno..

corsol

Guru
11. mar 2010
4.204
1.608
113
Kot sem napisal sem pred kratkim prešaltal na telemah(iz telekoma). Po se ne več kot 1 mesecu se na vratih nariše telekomovec in ne sprašuje kako sem zadovoljen in če bi morda prišel k telekomu.... :oops1:
Sem mislil da se zajebava,...ker 10 let prej se ni nič dalo....razen mizernih 10-15%, če je kdo prosjačil.
Sem ga rahlo nesramno odslovil in rekel naj se oglasi čez 2 leti.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.033
6.977
113
Sicer niso nič novega kopali ali kaj podobnega. Telekomovec je tudi rekel, da zamenjajo samo škatlice znotraj hiše, nič ni omenjal, da bodo kaj delali na optičnem priključku.. Zato mi je malo čudno..
Pri nas so hodili okrog s podobnimi izgovori, s tem, da so naredili priklop čez 5G omrežje. Pol se jim je pa slika na tvju ustavljala (kar me spomni, da moram še iti nazaj namestiti telemachov modem, ker optika je bojda še aktivna).

Verjetno bi zagotovo kaj slišali o tem, če bi na ravni države ločili ponudnike storitev in omrežja.