Neumestna, vendar za klice se Whatsapp bolje izkaže. Manj podatkov, stabilnejši klic, manj odmevov, v primeru konvencionalnega klica gre na čakanje...Jaz vedno, ko sem v tujini kličem preko Vibra. Tu, pa gredo dejansko samo podatki.
Neumestna, vendar za klice se Whatsapp bolje izkaže. Manj podatkov, stabilnejši klic, manj odmevov, v primeru konvencionalnega klica gre na čakanje...Jaz vedno, ko sem v tujini kličem preko Vibra. Tu, pa gredo dejansko samo podatki.
Za Balkan je Viber zakon, ti si pa že bolj Švaba!!Neumestna, vendar za klice se Whatsapp bolje izkaže. Manj podatkov, stabilnejši klic, manj odmevov, v primeru konvencionalnega klica gre na čakanje...
Nisem Švaba, verjetno in misli za klice domov. Pri nas pa ima WhatsApp morda 20% manj ljudi.... Za klic je izkušnja boljša preko WA, se pa strinjam da je za sporočila boljši Viber...
Enako zgodba in sem oba brisal. V Švabiji sem bil presenečen koliko jih uporablja Telegram, whatsapp je bil večinoma vezan na službo, ker tako žefi želijo komunicirat.Sem čuden - mrzim oba, vsa obvestila z obeh izklopljena in to je to. Če me kdo rabi, me dobi na na normalno telefonsko.
A je to uradno ze mozno vklopit, ali je se vedno testno, za posvecene userje?He he VoWiFi dela na xiomiju 17T pro.
Tudi meni dela. Pa na 15T Pro je tudi delal.A je to uradno ze mozno vklopit, ali je se vedno testno, za posvecene userje?
Dela na Poco x6...A je to uradno ze mozno vklopit, ali je se vedno testno, za posvecene userje?
24 serijo so kar preskočili.Vtipkajte tole komur se ne dela
Vklop: *121*7*3*1# + kliči
Telemach pa zaenkrat vseh telefonov se nima podprtih in jih bo pocasi dodajal v nobor.
Od Samsunga naj bi bili podprti naslednji:
Samsung Galaxy A37 5G
Samsung Galaxy A56 5G
Samsung Galaxy A57 5G
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S25
Samsung Galaxy S25 Ultra
Samsung Galaxy S25+
Samsung Galaxy S26
Samsung Galaxy S26 Ultra