Novo pri Telemachu II.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.418
337
83
39
Ljubljana
Pozdravljeni, obvescamo vas, da pri preveritvi vase napake nismo zaznali nepravilnosti, blokad ali omejitev z nase strani. Tezava je bila prisotna na strani Samsunga, svetujemo vam da preverite mozne posodobitve android sistema na sami napravi. Vas Telemach

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.988
2.055
113
Ah, saj lahko greš drugam...

Sem že dal to kalvarijo čez pa ne gre, na moji lokaciji so pač monopolisti. Optike ni, baker vleči je pa čista jeba (spomeniško varstvo).

4/5G je pa prepolna bazna.

Edino kar mogoče še pali, da vse odpovem in vzamem popust na novega naročnika na drugega družinskega člana.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.997
46
48
Pa kaj je zdaj to ratala splošno sprejemljiva praksa po koroni ali kaj, da gonijo cene gor, "just because why not", če ni inflacije, si jo pa naredijo. Kaj ko bi še neto plače vsake pol leta dali za 10% gor...
TM je letos celo 2x podražil. Paket Največ je bil nedolgo nazaj 25,90 EUR, potem so enkrat vmes sneakily dali na 27,90; zdaj pa če prav vidim, celo dobrih 29.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.671
-1.177
48
Valparaiso
Pa kaj je zdaj to ratala splošno sprejemljiva praksa po koroni ali kaj, da gonijo cene gor, "just because why not", če ni inflacije, si jo pa naredijo. Kaj ko bi še neto plače vsake pol leta dali za 10% gor...
TM je letos celo 2x podražil. Paket Največ je bil nedolgo nazaj 25,90 EUR, potem so enkrat vmes sneakily dali na 27,90; zdaj pa če prav vidim, celo dobrih 29.
ker lahko, monopol

oz. tisti bolani fuzbal so morali not dobit, areno al kaj je že

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija