Šišam, brijem, zube vadimTo pa spominja na pošto kjer prodajajo rože in plavutke.
Šišam, brijem, zube vadimTo pa spominja na pošto kjer prodajajo rože in plavutke.
Jaz sem dobil.A1 nacionalni alarm ne deluje.
Danes ?A1 nacionalni alarm ne deluje.
Tole je pa imel kolega enako zadevo, pa je pri drugem operaterju. Na koncu je ugotovil, da ima edini neupdejtan apple, ostali pa so imeli androide.Nič izklopljeno. Drugi operaterji zraven v družini delovalo.
Za pravilno delovanje sistema je pomembno, da uporabniki redno nameščajo posodobitve svojih mobilnih telefonov, zato uporabnikom priporočamo, da posodobijo programsko opremo svojih telefonov na najnovejšo različico, še posebej to velja za uporabnike telefonov Apple.
Vzameš ultra pa 2 številki pa je, če je kak dodaten popust ker obojo pa prašajA mogoče kdo ve, a se lahko naroči 5G internet in dve mobilni številki (brez TV-ja)? Nikjer ne vidim te variante? Da ne hodim brezveze v poslovalnico.
Zanimivo... Na mojem SIMPL sim-u dela VoLTE normalno...Kaj je VoLTE in kaj VoWiFi?
VoLTE (Voice over LTE) je tehnologija, ki omogoča klicanje prek omrežja 4G/LTE.
VoWiFi (Voice over WiFi) je storitev, ki omogoča klicanje in pošiljanje sporočil SMS prek brezžičnega omrežja WiFi in za klicanje ne potrebuješ mobilnega omrežja.
Uporaba obeh storitev je brezplačna. Klici se obračunajo po ceniku tvojega mobilnega paketa oziroma se porabljajo iz količin, ki jih vključuje tvoj paket. Storitev je na voljo samo naročnikom mobilnih storitev A1, ne pa tudi predplačnikom.