Novo pri A1

erikson

Guru
25. avg 2007
23.510
7.254
113
Previdnost je potrebna tudi na Hrvaškem, ker ponekod aparat dobi signal iz BiH ali Srbije in seveda to oderuško tarifo za par kilobajtov prometa.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.336
4.770
113
Saj ko enkrat cukne za 10€ lahko dalje teraš da porabiš tisti GB.

Meni je cuknilo na ladji pa sem imel preko portala izklopljeno gostovanje na ladjah.

Saj so nato vrnili ampak Mejduš tehniko.

Tak da pazite na trajektih v Grčiji in Italiji ( Sardinija, Korzika)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.469
147
63
Tudi sam sem imel enake težave. Prvič sem si mislil, da sem verjetno sam zaj...l in mirno plačal. Naslednjič sem že vedel, da sem izklopil podatke in roaming. Pa mi na A1 rečejo, da se kljub temu lahko sistem posodablja. Rešitev je bila, da naslednjič nastavim še na 2g. jbg, plačam zopet položnico. In ko sem naslednjič ponovno dobil zaračunano, me je pogrelo. Ko razložim zadevo, da sem vse možno izklopil in nastavil na 2g mi operaterka na A1 reče (ko čutiš tisti prikriti posmeh na drugi strani) pritožite se na AKOS.
Nisem se nič pritoževal, ker ne vem kako naj dokazujem svoj prav. Sem pa lepo 4 družinske številke prenesel k drugemu operaterju. Pa je šlo slabih dobrih 80 eur mesečne naročnine h konkurenci. jbg, naj se pritožijo na AKOS (verjetno se jim j...e za mene in moj denar).

AKOS je načeloma kr dost na strani stranke, al pa sem samo jaz imel tako izkušnjo. Pred x leti se mi je ena naprava zaciklala in ping pongala SMSe, racun je bil astronomski saj takrat so bili sms plačani po kosu in ne kot sedaj....

Kakorkoli, na AKOSU smo rešili skupaj s predstavnikom Telekoma se mi zdi, da so račun stornirali in jim je tudi AKOS podal neke smernice da naj naredijo nekaj da do takih primerov nebi prihajalo...

Nitro

Pripravnik
14. feb 2011
59
11
8
Prejmite kar 50% popusta na narocnino svojega paketa za 2 leti! Delite svojo kodo M922896736 s prijateljem. Ko z njo sklene novo narocnino na katerikoli mobilni ali Ultra paket, obema podarimo 50% popusta. Ponudba velja do 31.8.2025, vec na web.a1.si/pripelji-prijatelja. A1

napetost

Fizikalc
10. mar 2018
249
109
43
Točen kraj kje se je poslabšalo.. Sam sem že dolgo pri A1 in ne opazim da se je kaj poslabšalo itn..
lokacija je 2 km iz kotelj proti slovenj gradcu. Če ne bi bilo funkcije telefoniranje prek wi fi, bi bil telefon dober samo za zabijanje žebljev. Včasih sem lahko sprejemal klice in telefoniral po celi hiši, zdaj pa še na balkonu ne vleče