PR. Pa tudi nikjer ne piše, da normiranih.
Ne gre za to, da se kar koli vrača v preteklo stanje, gre za analizo stanja in izboljšave, ki jih lahko v nekih možnih finančnih okvirjih vlada izpelje
da bo poleg tega še ena novost, ki jo bo premier Robert Golob v prihodnjih dneh predstavil in bo "zagotovo pozitivno vplivala na državljanke in državljane".
Sej tud ceno elektrike za gospodinjstva se da izracunat ce spremenis sistem obracuna omreznine… pa ni slo in so na koncu agencijo okrivili za lastno neumnostVerjetno so ugotovili, da imajo sami tezave pri lastnih s.p.-jih.
Ker drugace se ne mores zmotiti, da nekaj takega naredis in potem ugotovis, da si naredil napako. Za to obstajajo predhodne analize in izracuni. Tukaj je slo za cisto fousijo, nic drugega.
Ocitno pa me bodo proznali napake, ko so dvignili davcno lestvici za dohodnino takoj po prevzemu oblasti.
to + volitve se bližajo, normirancev je pa kar nekajVerjetno so ugotovili, da imajo sami tezave pri lastnih s.p.-jih.
Ker drugace se ne mores zmotiti, da nekaj takega naredis in potem ugotovis, da si naredil napako. Za to obstajajo predhodne analize in izracuni. Tukaj je slo za cisto fousijo, nic drugega.
Ocitno pa me bodo proznali napake, ko so dvignili davcno lestvici za dohodnino takoj po prevzemu oblasti.
Saj je bilo nekaj nazaj že povedano, da bodo olajšave za športnike in kulturnike.
Nisem zasledil, ampak sem pa vseeno uganilKljučni so butasti normiranci in prisesani na zizo...