Hvala.To je pa aplikacija NLB Pay... tam pa tudi pri meni za MasterCard kaze za nazaj samo do 5.12.2025 ... za glavno kartico racuna pa za eno leto (do 14.2.2025)
Hvala.To je pa aplikacija NLB Pay... tam pa tudi pri meni za MasterCard kaze za nazaj samo do 5.12.2025 ... za glavno kartico racuna pa za eno leto (do 14.2.2025)

Odkrito nimam pojma kako je to pri NLB, ampak pri Otp ti stara velja do konca tekočega meseca, nova pa takoj. Po želji lahko uporabljaš obe. Najboljše da 1.3. poizkusiš če stara še dela.Sem se predjala na premium racun. So mi po posti poslali neko novo debetno kartico, ne vem, zakaj... Stara mi se vedno dela... A to zdaj kar vzporedno obe furam lahko, al kaj? Je kaka razlika, ce placujem z novo ali staro? Kake fore, da ce nekaj placam z rumeno, potem sem zavarovana kaj bolj v primeru takem ali onakem?
Sem klicala, ko sem dobila novo, da je ne bom plačala, da nisem narocila.
Pravi, da mi pripada.
Sem rekla, kaj naj zdaj s staro, a naj jo razrezem.
Pravi, da lohk...
Ampak zakaj bi jo, ce dela![]()
Sem rekla, kaj naj zdaj s staro, a naj jo razrezem.
Pravi, da lohk...
Ampak zakaj bi jo, ce dela![]()
Dve kartici, dvojni riziko zlorabe
Do appa moras prit. Ali pa klica, ipd
Za AKTIVACIJO nove kartice!!!
Pac je treba tudi nekam iti pa fizično kartico nekam notri dat pa na tipke PIN tipkat. Tudi ne gre na daljavo, kot drugace v sosednji banki berem, kako je vse na daljavo. Tudi pri neobankah ne...
NFC se aktivira komaj po prvi "avtorizaciji" s PIN-om. Ta zaščita je dokaj generična in ne bi smela biti odvisna od banke.