Namen novega foruma

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
67
Ljubljana
Post "sposojen" pri uporabnici Alterja.
roza.gif


Jaz sem dobila svoj hladilnik in pomivalni stroj (žal se mi je včeraj pokvaril) na podarimo.si. Na žalost je tako da z eno plačo in dvema otrokoma nimamo za nove stavri in sem stvari dobila na tem portalu. Vsem sem zelo hvaležna za podarjene stavri in tudi moji dve hčeri sta dobili paket zelo lepo ohranjenih oblačil ki sta jih bile vesele in bosta lahko denar od štipendije porabile za šolske potrebščine.
Sem pa že pred časom zasledila ko so podarjali zelo zelo lepo kuhinjo, vendar sem bila že prepozna. Moja prijateljica pa je kupovala rabljeno in je isto kuhinjo videla na bolhi ki se je prodajala za lepe denarce. Samo ni pa lepo ko nekateri podarjajo stvari ki so pokvarjene ali v zelo slabem stanju, ker če nekdo ki stvar nujno potrebuje po vsej verjetnosti nima niti za popravilo.
Ne bi pa bilo slabo če bi tudi na tem forumu odprli temo podarim ali potrebujem pri oglasih.

https://www.alter.si/vsebine/category.php?catID=3
 

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kaj ko bi dodali še rubriko Potrebujem, želim si, rad bi imel?
Ker nekateri ljudje imamo veliko stvari, ki jih redko uporabljamo ali pa sploh ne, pa ne vemo da bi nekdo drug recimo silno rad tisto imel. Upam, da je razumljivo, kaj bi želel povedat. Primer - imam pokvarjen digitalni fotkič, ki ga ne bom vrgel v smeti in niti ne vem kam ga lahko zavržem. Nekje na Koroškem pa obstaja dečko, ki take stvari zbira, predeluje, popravlja itd itd. Ampak pokvarjen fotkič ni zadeva, ki bi jo dal v oglas pod Podarim, ni tako?

EDIT: "Mišljeno je tudi, ko nekdo išče, npr. rabljen pralni stroj, da to tam napiše, in ni hudič, da ne bi kdo, ki bo bral sporočilo rekel, Hop, imam enega doma, zakaj pa ne in vspostavil kontakt.
Po domače, to naj ne bo samo baza tistih, ki kaj podarjajo ampak tudi mesto tistih, ki kaj iščejo. "

Je Cifra dopisal...
 
Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
67
Ljubljana
Načeloma se strinjam, a zaenkrat lahko polnokrvno uporabljamo tudi za take zadeve rubriko Podarim, če se bo pa izkazala večja zagretost bomo pa zadevo modificirali oz. nadgradili.


Hvala za predlog!
 

_lily_

Pripravnik
27. jul 2007
66
0
6
Em, kaj pa čee...hoče kdo podarit žival?
Jaz recimo oodajam psičko, a moram potem v oglas dopisati, da še deluje, pa da je zelo dobro ohranjena?
tongue-1.gif

Pa tudi razlog za oddajo ni, da je ne potrebujem več
tongue-1.gif