Vlada si je torej kupila velik lasten propagandni stroj. Plačajo davkoplačevalci.
Aha, spodbujanje nasilja ali sovraštva na osnovi politične pripadnosti bo pa še vedno OK.Predvideva namreč tudi globe, če se v mediju spodbuja nasilje ali sovraštvo, denimo zaradi spola, rase in vere.
Ma nic jim ne bo pomagalo.Vlada si je torej kupila velik lasten propagandni stroj. Plačajo davkoplačevalci.
jaz bi bil previdem pri tem ocenjevanju povprečnega slo volilca ... nebi precenjevali zdaj.Ma nic jim ne bo pomagalo.
Kolikor jaz vidim razpoloženje pri ljudeh, ne bodo vec volili teh norcev.
Še en kolega ki se deklarira za skrajnega levičarja je rekel da to pa ne gre več.
In bo volil Janšo
Se strinjam. Jaz sem tudi že izgubil upanje, da bodo razmišljali z lastno glavo.jaz bi bil previdem pri tem ocenjevanju povprečnega slo volilca ... nebi precenjevali zdaj.
Kaj mutiš? TI nisi razmišljal s svojo glavo, nekateri smo. Ti nisi. Zaj pa glej kaj maš.Zakaj ne uporabljate prve osebe ednine/množine?
Za druge ne vem, jaz pa nisem volil teh svinj na oblastiZakaj ne uporabljate prve osebe ednine/množine?
Bravo to je vrhunec, ki ga zmorete in potem se sprasujemo ali gre na naslednjih volitvah lahko se nizjeMama ti ni razmišljala z glavo, ko bi morala tvojega fotra one ven iztisnit!
Ti to misliš samo, ko bi rad zajebaval druge.Sem mislil da se lahko malo "pokregamo" na priblizno kulturn nacin, ampak iz te moke.ne bo kruha![]()
Kdo izpade kalimero se vidi v uzaljenih odgovorih, tudi tvojih.Ti to misliš samo, ko bi rad zajebaval druge.
Ko se tebi kaj reče, si pa v trenutku jokajoči kalimero.
Tako! In zakaj bi to omejevali.Vedno gre lahko še nižje.