Nalimajte gole slovenke II.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.056
16
38
jst razumem filipa, babi je to pač poklic in na ta način se ji zbija profit. Ne razumem pa teh očitkov pa posmeh ljudem, ki drkajo na te slike ker več kot očitno je to njena ciljna skupina :D.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

DisposableHero

Zelenc'
28. maj 2020
6
12
3
Nisem vedo da je tolko potrebnih fanticov v sloveniji ki so brez dnara pa brez babe da morejo avtorske krast da lahko drkajo polek vseh miljon strani z zastojn pornici
Pod avtorske slike misliš amatersko sranje, za katero se upate računat? Pojdi raje vsaj na kakšen tečaj fotografije, da bo vsaj malo kaj jasno glede kompozicije, svetlobe in tehnike. Če pa so člani tega foruma in Slovenija ciljna publika s katero nameravata služit pa sploh raje zapri OF račun. Brez oreng dela, vsakodnevnega objavljanja, prijazne komunikacije s klijenti (to je sicer največji problem, ker punce mislijo, da so nekaj posebnega), naštudiranja ciljne publike in veliko reklame ne bo rezultata.... Če se že greš tega, treba zadevo naštudirat, amaterski snapshoti, punce ne bodo dovolj.
 

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
1.853
136
63
Hm ali ni v tem primeru, ko objavi take fotke, ženska izključno in samo le objekt za seks? Seveda če to dela samovoljno.
Ne. Ženska ni nikoli objekt za sex. Razen če se sama odloči za to (beri - jo to pač rajca; klinc tudi taki osebki obstajajo). Isto velja za nasprotni spol.
 

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.407
105
63
www.weekendwarrior.si
Dragi udeleženci te teme. V zadnjem času je zaznati pravi naval oseb, ki večkrat dnevno trdijo, da so lastnice/lastniki fotografij, ki so primarno objavljene na spletnih straneh onlyfans in so avtorsko zaščitene in zahtevajo njihov umik. Prosim vas, da se v nadaljevanju vzdržite objavljanja vsebine iz omenjene spletne strani.

Hvala!
 

Demz

Guru
15. avg 2010
12.314
2.409
113
Ne. Ženska ni nikoli objekt za sex. Razen če se sama odloči za to (beri - jo to pač rajca; klinc tudi taki osebki obstajajo). Isto velja za nasprotni spol.
Ženska JE objekt za sex.

V tistem hipu, ko se je dala slikat v izivalnih pozah, je objekt za sex. Dokler je samo oblečena v mini krilce in globok dekolte, se še lahko izgovarja, da je bilo vroče ipd, ko je pa dodala tudi npr. šminko in visoke petice pa - :D !

Zakaj ženske nosijo čevlje z visokimi petami? Zato da jim ravnotežje vrže iz točke in samo še opletajo nestabilno naokoli, rit zadaj ven, joški spredaj naprej itd, to je za moški spol naravni signal, da "se goni". Pa naj se sliši še tako grdo, toda ta ženska išče spolno pozornost.

Konec ! Kdor se s tem ne strinja, naj začne dokazovati, da ni sam ena zapuščena neatraktivna feministka, ki je nihče noče povohat, torej je je ena sama fovšarija. :norec: .
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
23.385
1.806
113
ja, na chatrubate se gor snemajo za pogovor v dvoje in ne za seks, da ne bo kdo zmotno mislil. Tist če se katera sleče in si kaj zabije nekam je samo slučajno, nima veze s seksom in le njega objektom.