In katerih imaš največ procentualno na servisu?Od kje mi vse to o supih ....
10 let sem zivel od prodaje supov, sedaj jih samo se popravljam .... stanje v delavnici ... pa tole niti ne smatram za guzvo
Eeee ma nč. Imas pravKer jih je tudi najvec prodanih in ker tisti, ki kupujejo nimajo ravno enakega odnosa do teh stvari. Beri za mularijo, ki se zvira in vlece vsepovsod... Ko ata kupi zase sup za jurja, ga taisti mulo niti pogledat ne sme... Pa s tem nic narobe, ampak zlorabe so diametralne.
1 bar oz 15 psi .... ce je sredica kvalitetna, tkana iz dovolj debelih niti in dovolj na gosto je sup pri 15 psi tog, ce je sred8ca v kurcu ga lahko pumpas na 40 psi pa se bo se vedno udiralBtw, do koliko barov se napolni wasup 112, 16 ali 20 ?
Ma ne .... mogoce pa bos pa zastopla najpogistejsi so " tanajboljsi" ki so tudi najdrazji. Ta najbolj prodajani, ne pridejo do mene ker zanic supa ( zanic je sup, kateri se odraslemu descu vdira pod nogami ) nima smisla popravljat in romajo v kantoEeee ma nč. Imas prav
Hvala, sicer me zanima za čisto nov sup ali se tudi kaj razlikuje nov/star?1 bar oz 15 psi .... ce je sredica kvalitetna, tkana iz dovolj debelih niti in dovolj na gosto je sup pri 15 psi tog, ce je sred8ca v kurcu ga lahko pumpas na 40 psi pa se bo se vedno udiral