Nakup motorja....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.415
8.443
113
pri taščici
Vec kot 250 kubikov ne rabis za ljubljano in okolico. Vec kubikov, vecja teza, bolj neroden v gostem prometu. Glej da gre 100+kmh, da si mobilen po obvoznici.
Osebno sem pred 20 leti v dveh ne celih sezonah naredil okoli 10kkm po ljubljani in okolici z viragotom 250. Pa je ze takrat obstajalo boljse za po ljubljani, ampak takrat je bil to nek kompromis....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.994
6.604
113
Gledam tega

Je take vin malo doma poklesan (zadnjih 5 cifer) ? 22855
kawa.jpg

Drugi red flag mi je opis, spodaj pod telefonsko Zvonko, v oglasu kličite Matjaž.

Goglanje telefonske mi pravi, da gre za dilerja.
Hyundai i30, Citroen c5, Tomos flexer, platišča, vse to najde.

map

Guru
6. jul 2008
7.987
2.047
113
najrajš na babi
Po nekaj letih se bom vrnil v motorizem. Ker je forum motosvet ratal ena velika greznica bom raje kle vprašal. Nekako gledam retro nakede. Ožji izbor MG V7/V9, Triumph speed twin 900, Ducati scrambler ICON ali če bi se finančno stegnil HD street bob. Je vozil kdo kej takega, kake izkušnje z servisi oz. poprodajnimi storitvami?

Res je da za ta denar dobiš tudi tourerje srednjega razreda ala Versys, Tracer 7, triumph tiger 660, V strom, ampak vožnja bo predvsem regionalke in dnevne ture, ter za dušo od kafane do kafane, tako da mi je naked najbližje

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.763
10.267
113
Po nekaj letih se bom vrnil v motorizem. Ker je forum motosvet ratal ena velika greznica bom raje kle vprašal. Nekako gledam retro nakede. Ožji izbor MG V7/V9, Triumph speed twin 900, Ducati scrambler ICON ali če bi se finančno stegnil HD street bob. Je vozil kdo kej takega, kake izkušnje z servisi oz. poprodajnimi storitvami?

Res je da za ta denar dobiš tudi tourerje srednjega razreda ala Versys, Tracer 7, triumph tiger 660, V strom, ampak vožnja bo predvsem regionalke in dnevne ture, tako da mi je naked najbližje
Zelo pomembno je kakšne imaš servisne storitve za določeno znamko. Ravno te znamke, ki si jih navedel, servisi niso v vsaki vasi. Če se boš vozil bolj po regionalkah razmisli o Hondi GB350S. Poceni, lep in nasploh pišejo same hvale... Edino kar mene moti je max. 120km/h. Če te to ne moti je to best buy.

map

Guru
6. jul 2008
7.987
2.047
113
najrajš na babi
Mal je švoh, obstaja še CL 500, ki je nek miks ki na retro vleče ampak prešvoh.

Me pa zanima če ima kdo kake izkušnje z pooblaščenci recima za Triumph, MG, HD, Duče. Sej po garanciji bi jih drugje servisiral ampak v času garancije pa tam.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.763
10.267
113
Mal je švoh, obstaja še CL 500, ki je nek miks ki na retro vleče ampak prešvoh.

Me pa zanima če ima kdo kake izkušnje z pooblaščenci recima za Triumph, MG, HD, Duče. Sej po garanciji bi jih drugje servisiral ampak v času garancije pa tam.
Za Guzzije hvaljo Marčelota iz Šempetra pri Novi Gorici.

• Všeč mi je
Reactions: map

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.202
367
83
40
Ducati ti sam original seevis resetira stvari po menjavi...

Za ta namen k si napisal, bi jaz gledal, da je cim lazji... Pa 600 je prevec...

Kaj pa yamaha?

blazko

Guru
21. sep 2007
7.651
540
113
Pred zimo sem na parkingu gledal staro CBjko, torej prejsnje generacije (do 2023).
Nekako mi je prav simpaticno delovala, tisti retro / moderen izgled, ki mi je bil ob predstavitvi bruuuuh.

Prav pomislim sem, da bi ga imel za uporabo kot pise map zgoraj.

Druga klasicna opcija je diavel.

Ne trdim, da sta to optimalna motorja za gor pa dol po lokalnih cestah caffee racerja spilat. Sta pa zanimiva meni, in bi ju vsekakor imel za omenjeni nacin uporabe (ali kot drugi / tretji bike).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.994
6.604
113
S kawa versys in suzi v strom ne moreš zgrešiti, to zna popravljati vsak.
Yamahe tudi.

Naked so bolj cafe racer kategorija vsaj zame, ker imaš vetra po 1 uri na nakedu čez glavo po regionalkah..

triumph ima kočno uradnega zastopnika MotoXgeneration LJ

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.994
6.604
113

map

Guru
6. jul 2008
7.987
2.047
113
najrajš na babi
S kawa versys in suzi v strom ne moreš zgrešiti, to zna popravljati vsak.
Yamahe tudi.

Naked so bolj cafe racer kategorija vsaj zame, ker imaš vetra po 1 uri na nakedu čez glavo po regionalkah..

triumph ima kočno uradnega zastopnika MotoXgeneration LJ
Stara novica. Ni več zastopnik

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
487
67
28
Jaz sem si lastil dva Triumpha in sicer Street Tripla in Rocketa 3R. Za vse, vključno z vpoklici, je skrbel Jerman iz Depale vasi. Vrhunski dirkač in mehanik tako da, kar se tega tiče mene ne bi skrbelo.

• Všeč mi je
Reactions: map