Povzročitev prometne nesreče s težjimi poskodbami ni KD?(nisem ziher a se za tole KD lahko izda)
Povzročitev prometne nesreče s težjimi poskodbami ni KD?(nisem ziher a se za tole KD lahko izda)
Nimamo glih navade da bi meli dolgo pozornost.Ampak za njo iz tega ne bo nikoli “odgovornosti”. Tudi vecina sporocil ima podtone o egotih voznikov iz CVZ, orangutanih z luckami, ni da ni. Nima to naslajanje in analiziranje veliko zveze s politicno odgovornostjo vpletenih.
Mene sam skrbi kaj bomo sedaj, posnetek mamo, orangutan bo na nekaj obsojen al pa placal kar bo doloceno v kaznovalnem nalogu (nisem ziher a se za tole KD lahko izda). S cim bomo nahranili nase znanja polne polne dusice?
Je res absolutno vedno kriv tisti, ki se zaleti v rit? Ni nek zakon, da ne smeš zavirati brez veze? Če mi en izsili prednost oz. odvzame varnostno razdaljo (beri zapelje pred mene) in brake checkne, bom jaz kriv, če mu priletim v rit?Množica brezveznih črk napisanih, medtem ko absolutno vsi tukaj vemo, da bo vsak od nas, ki se nekomu zaleti v rit, KRIV. Nehajte bluzit že no. Z razlogom so posnetek skrival. Orangutani pijani od moči plavih lučk in nemških premij so naredil piz.darijo. Konec debate.
Kje sem to napisal? Beri celoten post in besedno zvezo na katero se tekst v oklepajih nanasa.Povzročitev prometne nesreče s težjimi poskodbami ni KD?
No ja, jaz bi pa rekel, da je kakšnemu verniku ta afera le odprla oči in se bo njena “odgovornost” pokazala na naslednjih volitvah.Ampak za njo iz tega ne bo nikoli “odgovornosti”.
Afero vidite omejenci, drugi samo prometno nesreco.No ja, jaz bi pa rekel, da je kakšnemu verniku ta afera le odprla oči in se bo njena “odgovornost” pokazala na naslednjih volitvah.
A še ni jasno, zakaj je do nje prišlo? Sem mislil, da ste po toliko straneh pametovanja ze ugotovili pravi vzrok..Eno je prometna nesreča, drugo pa, kako in zakaj je do nje prišlo. Pa kako so se med vožnjo obnašale akterke itd. Če ti ne vidiš nobenega problema, še ne pomeni, da ga ni.
Predlagam, da musarjeva čim prej posname kakšen propagandni spot kako pomembno je, da si v avtu pri 150 na uro privezan... Zgledi vlečejo pa to.A še ni jasno, zakaj je do nje prišlo? Sem mislil, da ste po toliko straneh pametovanja ze ugotovili pravi vzrok..
Kako so se obnašale akterke, razen, da trape niso bile privezane?..kaj ne vemo?
Vse to zdaj vemo in ja, obnašanje je nekoliko nehigienično.A še ni jasno, zakaj je do nje prišlo? Sem mislil, da ste po toliko straneh pametovanja ze ugotovili pravi vzrok..
Kako so se obnašale akterke, razen, da trape niso bile privezane?..kaj ne vemo?