Musarjeva!

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.209
712
113
tu in tam
kako sposoben mož, don corleone, milijarde nagrabljenega denarja...živi pa v vukojebini v Šentilju.. neverjetno.
Ker je neumen oz. obseden z oblastjo-že zdavnaj bi lahko z nakradenim užival nekje na otokih, tako pa se raje cufa za oblast v vukojebini in po kapljicah zapravlja, pa še to se takoj vidi in ga drkajo..
to so že zdavnaj ugotovili bolj pametni od naju.;)

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in motofrik

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
338
94
28
Ker je neumen oz. obseden z oblastjo-že zdavnaj bi lahko z nakradenim užival nekje na otokih, tako pa se raje cufa za oblast v vukojebini in po kapljicah zapravlja, pa še to se takoj vidi in ga drkajo..

In pustil, da se še tvoja opcija omasti neovirano, kot se je pred njegovim pojavljanjem. Za ostalo je masterkard ...

(no, pa sem še sds-ovc :valjamse: )

• Haha
Reactions: B81 in Gatto

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.034
14.665
113
jap po kapljicah... nov Fendt, dva urusa v garazi, urska pa z luj vitonom po njivi...poznamo take kekce.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.642
15.211
113
kod Džej-Zija
Ne, to je PR damage control. Skupaj z intervjujem v Jani, ki ga je izvedla kar piarovka UKC Ljubljana. Menda sicer v prostem času, ko se igra novinarko.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.275
19.054
113
Prijateljica predsednice Nataše Pirc Musar, ki je pod drobnogledom javnosti od nedavne nesreče v predoru Kastelec, je v intervjuju za Mladino zatrdila, da nikoli ni delala ne za ruske ne za slovenske ali druge obveščevalne službe. Krivolucka je za Mladino namige ostro zavrnila. Dodala je, da ničesar ne ve o tajnih dokumentih, "ničesar ne ve o depešah, o političnih strategijah. Nataša je glede teh stvari izredno skrbna, loči prijateljstvo od službe."
Hmmm... Točno to bi rekel nekdo, ki je dela za obveščevalno službo in se znajde v takšni nezaželjeni situaciji. :fredi: :evil:

irwin

Guru
13. mar 2008
2.234
789
113
Me edino firbca timing prihoda gospodicne takrat v Slovenijo kot timing vrnitve prodajalca hladilnikov Gorenja iz domovine doticne.