Musarjeva!

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.508
3.229
113
Če je šel prvi v Kii kljub bremzanju več kot 60, ni nič zajebal. Ker taka omejitev se je tam prikazala.
Je pa tam ovinek in vozila z dvojno hitrostjo brez sirene opaziš, ko so ti že v riti.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
584
528
93
  • Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: erikson in Matey

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
470
-952
28
na konc, prvi tip je počasneta že nekak obvozil in bi lahko nadaljeval vožnjo.... tako da do trka neb prišlo, le do tesno stresne situacije. Amatersko.
Tako pa se moramo zdaj prebijati skozi vsa ta čreva.
:evil:
Počasneta :rolleyes: Kr neki. To sploh ni res. Če bi dobro pogledal bi videl, da bi se potem "kombi" zaletel namesto v spremljajoči avto ampak v tistega, ki se je umikal.
Tukaj je vsem normalnim popolnoma jasno, da ni bil kriv nobeden drug kot pa v prvi vrsti voznik "kombija" ki je prevažal NPM..., kot drugi voznik prvega vozila v spremstvu, ki bi ja vse skupaj lahko obvozil, kar pa ne bi preprečilo nesreče mogoče je celo naredil "uslugo" in zaustavil "kombi" da se ni zaletel v "civilni" avto, ki se je umikal, ne vem, če se pri taki hitrosti "kombi" ne bi celo prevrnil na bok, če bi se zaletel v desno vozilo. Najboljše se je izkazal voznik drugega vozila, ki je preprečil še večjo katastrofo. Kaj bi še bilo, če bi le ta priletel zadaj v "kombi" ;)

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.999
-8.329
113
Nihče me ne bo prepričal, da je ena random bajsa, ki se ji reče tudi precednica in ki bi na naši AC sedela v avtu ogrožena.
Kako da ni ogrožena, a ne vidiš, da bi kmalu imeli državniški pogreb?

Vprašanje je od koga je ogrožena in kaj storiti, da bi se ta ogroženost zmanjšala.
Ampak v to smer se najbrž ne bo raziskovalo in ukrepalo.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.933
6.744
113
ja, grozn, zaviral je v predoru kjer je bilo tisti čas vklopljeno opozorilo za nevarnost in pozornost (ja, ja, dars pravi da zaradi napake v sistemu)... kolona je šla pa 100+ (da ne govorimo o idejah 160)
Vsak ki obtožuje tega, ki je zaviral je en qrac od človeka in še en dokaz da je idiokracija očitno realnost.
Zakaj pa ni že pred vstopom v tunel zaviral, ker luči so utripale že takrat, a se je mal "pokakl" šele takrat ko je videl modre luči in potem panika in na bremzo?

A je sploh kdo že videl kdaj rešilca s prižganimi lučmi v tunelu, to je light show kot da bi bil na enem koncertu in če tega ne zaznaš...

Vrni vozniško...

nacek

Guru
13. okt 2012
3.319
878
113
Ko Sukička vidi bele miši

iz facea

Če se za hipec ustavimo ob srhljivem posnetku nesreče predsednice republike ... Kako bizarno, že skoraj groteskno naključje, da se natanko v tistem usodnem trenutku v kadru pojavi reševalno vozilo! Še bolj nenavadno pa je domnevno „umikanje“ avtomobila na sredino in zaviranje (namesto pospeševanje!), ki je celotno kolizijo pravzaprav povzročilo. Pota teh političnih koincidenc so polna neznank. Bolj čudno od fikcije. Se čudimo, da je politika inherentno prežeta s sumničavostjo, nezaupanjem in kronično paranojo?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.418
7.318
113
Katera pa je bila tista ta tretja :sprasujemse: To pa še nikjer nisem zasledil!

Urška Repovž

• Všeč mi je
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
470
-952
28
Urška Repovž
Ja, hvala sem že sam ugotovil. Drugače je pa Urška Repovš.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.418
7.318
113
Voznik črne Kie ni gledal mož v črnem, drugače bi lahko po prosto po Garfildd pravilno reagiral

Črna kocka je v Hollywood filmih ponavadi 'Borg tactical cube', tega v 99.9% nočeš videti od blizu.

sad

Guru
24. avg 2007
23.518
12.378
113
Pravi Alteraš sploh v tej situaciji ne bi bil, ker bi po 270km/h vožnji že zdavnaj žulil pir v Ljubljani.
Ti nesposobneži z lučkami še štartali ne bi.
Je pa ta bedakinja očitno magnet za brezvezne afere. Najprej helikopter, sedaj to, svije pa lepo kradejo, ko se ljudstvo s tem ukvarja.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sajkek

Corvette

Majstr
6. nov 2008
584
528
93
No, pa nam razloži, kako bi ti kot voznik v tistem črnem avtu, razmišljal v tej konkretni situaciji. Tvoj tok misli v tistih dveh sekundah. Pa mogoče še nekaj sekund prej.
"Dobro sva se imela, pa ornk sem jo nabrisal, ja pol pa kosilo je blo tudi fajn,.... glej glej lučke utripajo - spet se en zajebava,...fak, fak, kaj je zdaj to?!"
- SamoSvoj

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.733
4.877
113
Kako da ni ogrožena, a ne vidiš, da bi kmalu imeli državniški pogreb?

Vprašanje je od koga je ogrožena in kaj storiti, da bi se ta ogroženost zmanjšala.
Ampak v to smer se najbrž ne bo raziskovalo in ukrepalo.
Od tega dogodka je šele ogrožena, saj je Vlado izvedel, da je Krivoustka predajala zaupne informacije poveljnici oboroženih sil tretje države.

darwin

Majstr
17. avg 2007
853
619
93
Ko so ravno lučke.
Pred nekaj leti sem se peljal iz Kopra priti Ljubljani. Pri izvozu za Črni Kal, kjer je AC široka (3 pasovi+izvoz) prehitim en starejši počasnejši civilni avto. Ravno, ko sem ga prehiteval, je voznik odprl okno in na streho dal modro rotacijsko lučko (tako kot v nadaljevanki Komisar Rex; tisto lučko, ki jo lahko kupiš v Obiju), pospešil in s stilom vožnje začel zapirati pot tretjemu avotmobilu, ki ga je pred tem prehitel.
Vse skupaj je delovalo zelo čudno. Poklical na 113, opisal situacijo in vprašal, če je to civilno vozilo z lučko njihovo, ampak so bili zelo nezainteresirani, da bi temu posvečali kakršnokoli pozornost. Občutek sem imel, da ocenjujejo, da jih jaz prank-am.
Kako pa bi vi odreagirali, če bi se znašli v taki situaciji, sploh v situaciji, da vam nekdo tako zapira pot?