Motocross

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.658
450
83
Herlingsa karma j... že zelooo dolgo. Upam, da ga bo tokrat spet.....
Je dal nek interviju pred časom, da mu ni jasno, kako ima lahko nekdo ki ima nekaj čez 30GP zmag, štirikrat svetovni prvak (mislil na Gajserja) on jih ima pa čez 90GP zmag in je tud sam štirikrat svetovni prvak. Celo na Cairolija se je spravil, da ima skoraj enako zmag (90+) in je 9X svetovni prvak.
Upam, da bo Tim zdržal pritiske.
Menda šibajo slovenski navijači masovno v Mantovo. Ko bodo zalaufali motorke pa zastave v zrak ima da se KTM u hlače mal use..je! ;)
PS: Pred leti je KTM nastavil KTM voznika, da onesposobi Tima Gajserja. Direkt se je zaletel v njegovo nogo. Voznik je bil Butron. Je nekje posnetek na YT.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Rikolus

Majstr
19. jul 2007
2.398
106
63
Ja pa voznika honde so potegnili iz mx2 v mxgp v pomoč. KTM igra prljavo igro.....

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.658
450
83
ja, mal umazane igre KTM voznikov in vodstva. Tamali Prado bo že še naletu na kakšnga "norca", ki mu bo pokazal kako je, ko namerno zapira za druge.
Kaj pa jest vem, če so bili sam štarti. Tim je zelo hitr in zlahka polovi tiste pred njim. In je med prvimi bil. Se mi zdi, da je bil bolj cilj odpelat dirke brez padcev in posledično poškodb. In da vidi kam ga to pripelje. Hja... mal je zmanjkalo. Francoz Febre je bil letos ekstra hitr, Helings se je pa izognu poškodb, pa čeprav so mu dobesedno po hrbtu skakali z motojem. JBG. Gajser je vseeno fenomen, se ga vsa svetovna konkurenca boji.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.658
450
83
ja, res je.
Mal več agresivnosti.
Sam lahko je to nam pisat. Na stezi je pa to "umetnost"

zakon

Guru
16. maj 2008
9.039
956
113
toti Maribor
Evo, vse gre v tri krasne. Kaj smo slovenci res tako zaplankani, ali kaj?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.745
5.348
113
Težava je umeščanje v prostor, ki je pri nas cela znanost, katastrofalni kiksi pa na vsakem koraku. Če je nekdo dovolil gradnjo ob motokros stezi, ki je že v prostoru, bi moral poskrbeti za protihrupno zaščito. Če nekdo dovoli novo naselje v vasi z hlevi, naj poskrbi, da ne bo smrad in muhe motile novih stanovalcev.

• Objave ne odobravam
Reactions: Samo Svoj

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.553
11.594
113
kod Džej-Zija
Pri nas je bolj tako, da se znani obrazi naselijo ob smetišču, potem pa zahtevajo ukinitev smetišča zaradi smradu. Videno vsaj na dveh lokacijah. Pa da se postavi butični hotelček zraven stare velike kmetije, potem se pa *******, da krave zbujajo goste in da jim nagajajo muhe in smrad gnoja.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.907
3.466
113
Težava je umeščanje v prostor, ki je pri nas cela znanost, katastrofalni kiksi pa na vsakem koraku. Če je nekdo dovolil gradnjo ob motokros stezi, ki je že v prostoru, bi moral poskrbeti za protihrupno zaščito. Če nekdo dovoli novo naselje v vasi z hlevi, naj poskrbi, da ne bo smrad in muhe motile novih stanovalcev.
Ti malo mešaš vzrok in posledice!

V radizelu je klasičen konflikt "prišlekov - meščanarjev" in staroselcev. Nova hiša za pol milijona plus, ob stari marleski ali pa celo kmetiji, ki je tam že 200 let in pol jih moti kikirikanje, mukanje in smrad gnoja.
Staroselci bi morali dvakrat premislit komu, če sploh prodat parcele!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.745
5.348
113
V tem primeru je zame kriv izključno tisti, ki je ob vseh birokratskih ovirah pri nas, dovolil gradnjo ob motokros progi. Kupec niti ne more vedeti, da je tukaj kdaj pa kdaj precej hrupna tekma. prodajalec tudi tega ne bo obešal na velik zvon.
Prav tako problema ne more rešiti "staroselec" s tem, da premisli komu bo prodal parcelo in zaslužil toliko kot bi s pol tisočletja kmetovanja na tej površini. Tudi, če je prvi lastnik OK, bo parcela slej ko prej dobila novega lastnika, ki ne bo želel enakega okolja kot prejšnji. Ljudje se preselijo, ločijo, umrejo ... Umeščanje novih naselij v prostor je pravi odgovor. K motokros progi ne bi smeli zadnjih X desetletij dovoliti nove gradnje. Ali pa vsaj zahtevati, da investitor zase (in za bodoče lastnike) uredi protihrupno zaščito, ki bo zdržala meritve.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.388
12.080
113
mors bit sicer konkretno budalo da vsaj malo ne preveriš kje boš ..živel - nalednjih xxx let in v to investiral recimo vse svoje prihranke za nazaj in naprej...
jaz ko nisem nek ekspert sem malo gledal mape, kje je AC kam , kje je železnica, kak so sosedi zloženi in podobno.
Kar mi je dandanes novo, sicer me ne moti preveč, da gre preko vasi trasa za reševalni helikopter, včasih ga s pumo prihefta direkt prek strehe. Ampak okej..to smo se navadli, pač nuja če le koga rešijo. Isto kot gasilska sirena ob 12:00 tisto soboto.