Če držiš tipko na prstu gor, se ti odpre meni z reakcijami. Tebi ne?To kar redno dobivam od Holobista in Tomija. Prejete reakcije - rdečo Izjave ne odobravam.
Če držiš tipko na prstu gor, se ti odpre meni z reakcijami. Tebi ne?To kar redno dobivam od Holobista in Tomija. Prejete reakcije - rdečo Izjave ne odobravam.
O, pa res. Se vidi da samo tu in tam kakšen lajk podarim. Hvala za info.Če držiš tipko na prstu gor, se ti odpre meni z reakcijami. Tebi ne?
Ja, to je tako kot včasih "Podarim-Dobim"!O, pa res. Se vidi da samo tu in tam kakšen lajk podarim. Hvala za info.
Kot vidim si bil že razsvetljen in moja asistenca ni potrebna. Čimveč veselja in radosti ti želim pri uporabi na novo spoznanih možnosti izražanja svojega mnenja.A mi pove kdo kaj je s temi prstki dol in svobodno voljo izražanja tukaj? Kje je ta možnost?
Matey mogoče?
ojoj opranoglavec. kaj vse je orab financiral v sloveniji, hrvaški, srbiji si mislit ne morešNovacenje mladih v stranko je kaj? Primerljivo s cim? Z delovanjem I8M, se hecas?
Orbanov kapital kam, v Novo24, ki jo spremlja 72% gledalcev?
sem, ti dal prst dol samo zato, da vidim če so prikazani vsi prsti. očitno so vidni samo 3 različniKot vidim si bil že razsvetljen in moja asistenca ni potrebna. Čimveč veselja in radosti ti želim pri uporabi na novo spoznanih možnosti izražanja svojega mnenja.
10 let prepozno.Opa, EU spreminja politiko glede prebežnikov.
Ja, prvi trije najbolj zastopani. Ampak ko klikneš so pa vidni vsi in kdo jih je dal.sem, ti dal prst dol samo zato, da vidim če so prikazani vsi prsti. očitno so vidni samo 3 različni
Wtf? Zate kaže, da si mi dal prst gor. Zanimivo.sem, ti dal prst dol samo zato, da vidim če so prikazani vsi prsti. očitno so vidni samo 3 različni